« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
JEDRITI SE...

Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova

Morska bespuća savršen su odabir i izolacijska oaza, pa si nađite brod i zdravu ekipu i guštajte koliko god vam srce želi

Jedriti se mora...
Jedriti se mora... (Arhiva)
Više o

jedrenje

Ploviti morskim bespućima, omamljeni plavetnilom mora i neba, zvukovima valova i povjetarca koji miluje, potpuni smiraj za dušu i tijelo uz izlaske i zalaske sunca, sve to je samo dio užitaka koje pruža nautički turizam. Kad tome još pridodate svojevrsni odmak od svakodnevice, ne samo psihički, nego, osobito danas neophodan, i fizički, kroz odgovornost prema sebi i drugima uz držanje socijalne distance, odmor na morskim bespućima pruža potpuno ostvarenje ili ljeto iz snova.

Bilo da razmišljate o obiteljskom odmoru, jedrenju s djecom, u društvu prijatelja, ili maštate da se otisnete u neku osamljenu luku u romantičnom okruženju, bez obzira jeste li istraživačkog i aktivnog duha ili tip za mirniji odmor, nautički turizam pruža pregršt mogućnosti, a zov morske pučine s lakoćom osvaja. No, ovakav pothvat nije samo zamaman. Za potpune užitke i siguran, a prije svega ugodan odmor, potrebno je napraviti dobru pripremu, i to ne samo ako ste početnik, pouzdan partner u putovanju poželjan je i iskusnijima.

Kako sigurno zaploviti u morsku luku ili od ideje do finalne realizacije?

Prvi korak svakako je na vama. Treba uskladiti želje kroz odabir destinacije,vrstu aktivnosti, budgete i vremenske parametre, a bilo da ste već iskusni u tome ili tek otvarate nautičko poglavlje, ne dozvolite da vas nepoznanice preuzmu. Prepustite se sailing stručnjacima.

Slušajući vaše želje i usklađujući ih s mogućnostima, Sebastus agencija za nautički turizam detaljno planira i osigurava vaše morsko putovanje. Nautika je jedan od najatraktivnijih oblika turizma u Hrvatskoj, budući da naša obala obiluje brojnim otocima te, osobito nautičarima dragocjeno, skrovitim plažama u lukama i zaljevima.

Maštate o obiteljskom odmoru i jedrenju s djecom?

Obiteljski odmor,uz predivan ugođaj dok plovite na morskim bespućima, sa sobom donosi i uzajamnu posvećenost kroz zajedničko vrijeme provedeno na brodu, koje je poželjno obogatiti i različitim aktivnostima s naglaskom na vaše najmlađe. Kako bi ovo iskustvo bilo svima ugodno, Sebastus je osmislio paket jedrenje s djecom, koji uključuje malu školu jedriličarstva, zabavne aktivnosti, vodene sportove uz plovidbu morem i posjete uvalama i bisernim plažama čije ljepote osvajaju i velike i male, uz iznimna putopisna i pejzažna iskustva i gastroenološke užitke.

Gastro sailing ruta

Bez obzira jeste li foodist ili ste ljubitelj morskog turizma kojeg želite oplemeniti gastro užicima, Istra kao nautička gastro ruta pravi je odabir.Kao kolijevka gastro enologije, s pravom je odabrana za ovu destinaciju. Dok vam kroz dan osobni chef na brodu spravlja jednostavno neodoljive delicije, večeri su rezervirane za potpune gastroenološke užitke, pomno odabrane restorane, konobe i vinarije u Istri. Na vama je samo da se odlučite za ovu hedonističku rutu, a planiranja prepustite Sebastusu.

Prilagodite rutu svojim afinitetima

Individualno „skrojena" ruta jedna je od traženijih nautičkih opcija u kojoj dajete osnovne parametre agentima iz Sebastusa koji vam predano slažu individualni paket ili odmor iz snova dodatno zaokružen i pokojom notom iznenađenja. Od posjeta najljepšim, skrovitim zaljevima i uvalama, preko posjeta parkovima prirode i nacionalnim parkovima te omiljenim ljetnim destinacijama kao što su Hvar, Vis, Korčula... uživat ćete u posjetima restoranima s iznimnim lokalnim ponudama , na samo brodu dostupnim lokacijama ili rapsodiji vašeg brodskog chefa, sa skiperom ili bez, a u opciji je uvijek otvorena i škola jedrenja kao i druge vrste aktivnosti ili pak samo vi u odabranom društvu i mirna luka... Sve je moguće!

Sigurnost na prvom mjestu

Bilo da se radi o djeci, odraslima, kućnim ljubimcima, grupi, parovima, sigurnost putnika na prvom je mjestu. U Sebastusu sigurnost nema kompromisa, a uz nju, rame uz rame, ide i kvaliteta. Danas je ovaj parametar izuzetno tražen, s obzirom na aktualnu situaciju i odgovornost prema sebi i drugima kroz socijalnu distancu, kroz što se dodatno ističe nautički odmor kao siguran i poželjan kroz boravak na osami, u nekoj odvojenoj luci.

Uvijek uz vas

Brojnim nautičkim miljama već ste ispunili svoju kartu plovidbe po Jadranu, a nautički turizam vaš je omiljen odabir. Vrijeme je za nove zemljovide i mora u čemu se uvijek,možete osloniti na agenta s internacionalnom snagom i nautičkom ponudom na morskim bespućima u cijelom svijetu. Sebastus s poslovnicama u Zagrebu i Zürichu jamči kvalitetu i sigurnost jer surađuje samo s pomno odabranim partnerima u nautičkom turizmu po cijelom svijetu.  Od prvog klika na sebastus.com preko preuzimanja broda do ispraćaja s odmora, Sebastus stoji u potpunosti uz vas jer je svaki gost jednako važan i cijenjen, a kvaliteta bez kompromisa i vaše zadovoljstvo misija.

17.07.2020. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.07.2020. 20:46
    treba uživati 1 je život mirno im more
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh