« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
WTF?!

Zapad otvoreno zagovara prevrat u Siriji

Bašar Al-Asad baš i nije neko cvijeće, dapače, ali otvoreno zagovarati rušenje neke vlade i aktivno pomagati ... to je neki novi oblik demokracije

Nema sreće čovjek, ne sviđa se Obami i Cameronu
Nema sreće čovjek, ne sviđa se Obami i Cameronu (Arhiva)
Više o

Sirija

,

Bašar al-Asad

,

zapadne zemlje

Međunarodna koalicija, u koju je uključena i Velika Britanija, radi na planu pomoći sirijskim pobunjenicima u vidu vojne obuke, ali i zračne i pomorske potpore, piše u broju od utorka britanski Independent.

Zapovjednik britanskih oružanih snaga general David Richards predsjedao je prije par tjedana u Londonu tajnom sastanku sa zapovjednicima oružanih snaga Francuske, Turske, Jordana, Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata te uz nazočnost i jednog američkog generala na kojem su naširoko raspravljali o pomoći sirijskoj oporbi.

Zapad, navodno, želi okončati krvavi sukob u Siriji koji svim snagama potiče već godinu i pol dana. Bašar Al-Asad našao se na listi državnika koje treba ubiti kao pse (vidi Gadafi) jer, eto, svjetske demokracije tako žele.

Čisto za informaciju, ako vi napravite istu stvar, ubit će vas kao psa u vlastitom domu (vidi Osama bin Laden), bespilotnom letjelicom ili nekim sličnim načinom. Jer eto, svjetionici demokracije, SAD i Velika Britanija, su krasne zemlje u kojima je svima lijepo. Fuj ....

11.12.2012. 19:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh