« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ETO...

Zanimljivosti o seksu koje bi trebali znati

Bolji seks je uvijek kad se u priču uplete ljubav, jer su žene tada opuštenije, a seks za jednu noć najčešće se događa na putovanjima

Par stvari koje stvarno trebate znati
Par stvari koje stvarno trebate znati (Shutterstock)
Više o

seks

,

glavobolja

,

zanimljivosti

,

dobar seks

Seks je zabavna tema o kojoj se uvijek isplati saznati nešto novo, pa da krenemo s onim čestim pitanjem - kad se najbolje seksati? Istraživanja su pokazala da je to vrijeme nakon fizičkih aktivnostipoput vježbanja, tijekom kojih raste razina testosterona i, posljedično, želja za seksom. To vrijedi isprobati u svakom slučaju.

>> Seksi činjenice koje do sada niste znali >>

Dobar, štoviše, bolji seks je uvijek kad se u priču uplete ljubav, jer su žene tada opuštenije, a seks za jednu noć najčešće se događa na putovanjima. No, kako je tri četvrtine žena i gotovo trećina muškaraca barem jednom glumila orgazam, možda je to bilo upravo tada ...

>> Zanimljive činjenice o seksu iz cijelog svijeta >>

Nismo zaboravili još jednu ozbiljnu temu - orgazam, a kako je više od polovine žena i muškaraca u raznim istraživanjima naglasilo kako je lakše doći do orgazma upotrebom lubrikanata, nabavite neki. Može poslužiti i kokosovo ulje koje je prirodno, traje dulje i sjajno se bori protiv gljivica, tvrde stručnjaci.

>> Ludo zabavne činjenice o seksu >>

Za kraj - seks je najbolji lijek protiv glavobolje, zapravo, općenito diže prag boli, a nema te pilule za spavanje koja će vas bolje poslati u zemlju snova od seksa. Uživajte!

14.08.2015. 22:59:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh