« Seks
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Zamke prijateljstva s povlasticama

Vjerujte, prijatelji koji osim prijateljstva dijele i seksualnu komponentu sve su češći, no upuštate li se u takvu vezu, evo stvari koje o tome trebate znati

Odlučite se - jeste li prijatelji ili seksualni partneri
Odlučite se - jeste li prijatelji ili seksualni partneri (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

prijateljstvo s povlasticama

Spadate li vi u onaj veliki broj ljudi koji su u dobi do 35 godina imali onog posebnog prijatelja s povlasticama, da ne kažemo fuck buddyja?

Vjerujte, prijatelji koji osim prijateljstva dijele i seksualnu komponentu sve su češći, no upuštate li se u takvu vezu, evo stvari koje o tome trebate znati!

Možda će takva veza biti dublja - ali ispitivanja pokazuju nikako i dulja. Naime, preko 60 posto takvih odnosa raspadne se u prvih 6 mjeseci, a tek 30 posto potraje do godinu dana

Upravo oko 20 posto ispitanika tvrdi kako su u  odnos s povlasticama ušli upravo tako - opa, dogodilo se.

Događa se podjednako i muškarcima i ženama, s time da se 50 posto njih nakon dva mjeseca u takvoj vezi ne osjeća dobro - a to su češće muškarci nego li nježnije polovice!

Ako je suditi prema istraživanju udruge One Plus većina prijatelja s beneficijama - neće završiti u sretnoj vezi! Svaka peta takva veza postupno prelazi u pravu vezu - no one rijetko uspijevaju!

Zato pazite s kime liježete - najbolji prijatelj ili poznanik - ponekad je doista najbolji samo u toj ulozi! Postoci kažu da je za seks stvoren ipak netko drugi - a ne osoba koju nazivate prijateljem! 

05.02.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh