« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Zaljubljenost može trajati cijeli život

Svakom problemu potrebno je prići s pozitivne strane, pokušati ga okrenuti na šalu ili baciti neku foru kako bi se problemi rješavali kreativnije

Zaljubljenost može trajati do kraja života
Zaljubljenost može trajati do kraja života (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

,

zaljubiti se

Zaljubljenost može (i treba) trajati cijeli život, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Illinois koji su za potrebe svog istraživanja analizirali rezultate 35 istraživanja koja su provedena na više od 12 tisuća ljudi. 

Rezultati su pokazali nekoliko važnih stvari koje trebate raditi, a najbolji je početak uvijek otvorena komunikacija o svim mogućim temama - razgovor će uvijek otkriti nove stvari i promjene razmišljanja oba partnera. 

>> Zaljubljenost traje četiri godine? >>

Svakom problemu potrebno je prići s pozitivne strane, pokušati ga okrenuti na šalu ili baciti neku foru kako bi se problemi rješavali kreativnije i uz to približili partnere još više.

Nije na odmet svako toliko ponoviti partneru da ga želite uz sebe do kraja života, jer stvaranjem takvih slika u svojoj i glavi partnera na neki način utirete put da se to stvarno i dogodi. Dio toga je i zajedničko planiranje udaljenih događaja kako bi jedno drugome pokazali privrženost i odlučnost da ostanete zajedno.

>> Kakve probleme donosi zaljubljenost >>

Ništa manje važno nije ni dijeljenje obaveza u kućanstvu na način koji će zadovoljiti oba partnera, jer i jedan i drugi morate biti sretni s dogovorom. Svaki će par imati neko svoje, jedinstveno rješenje, a najvažnije je da do njega dođu zajednički.

Za kraj, zajednički krug prijatelja je odličan način za učvršćivanje odnosa, pogotovo ako se radi o obitelji drugog partnera, ma kako grozno ovo nekima zvučalo. 

>> Što je ljubav, a što zaljubljenost >>

03.12.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh