« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Zaljubljenost - događa li vam se previše često?

Ima žena koje već na prve znakove naklonosti potencijalnog partnera počnu stvarati planove koji, u najvećem broju slučajeva, nisu realni...

Ne trebate se zaljubiti odmah nakon prekida...
Ne trebate se zaljubiti odmah nakon prekida... (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

odbijanje

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji bi svaka osoba trebala iskusiti u životu najmanje jednom, no ima i onih kojima bi se to trebalo događati - manje često.

Primjerice, ima žena koje već na prve znakove naklonosti potencijalnog partnera počnu stvarati planove koji, u najvećem broju slučajeva, nisu realni.

Mislite da pretjerujemo? Vjerujte, nije tako, a kao dokaz - evo par znakova koji će vam jasno dati do znanja da brzate bez potrebe:

Za početak, ako vas nije nazvao jedan dan, nije kraj svijeta - na početku ste veze, još se uhodavate i niste toliko bliski da bi se trebali čuti svaki dan po nekoliko puta. Stoga, bez panike.

Ako on planira gdje će vas izvesti u subotu, a vi već zovete apartmane na moru za sljedeće ljeto ... on bi se definitivno mogao uplašiti.

Nemojte podcijeniti koliko je stresno upoznavanje s vašim prijateljicama. Njemu je jasno da će morati proći i to iskustvo, no ne na samom početku veze. Ako nije spreman za to, nemojte forsirati, jer ćete ga otjerati.

Naravno, jasan znak da ste malo prebrzo krenuli jest i ako nakon par tjedana volite sve što voli i on - prilagođavanje je potrebno, no ne na taj način i tom brzinom, definitivno.

Tek toliko za kraj - ne možete znati nakon par tjedana da je on čovjek vašeg života za kojeg ćete se udati i živjeti sretno do kraja života ... 

15.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh