« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
JEDNOSTAVNO

Zahvalnost je univerzalan lijek protiv starenja

Svaki put kad ste zahvalni pa iskreno pohvalite nekog drugog i pozitivno razmišljate, zapravo sinkronizirate ritam srca i mozga i ulazite u koherenciju

Zahvalnost donosi sreću, zdravlje i dug život
Zahvalnost donosi sreću, zdravlje i dug život (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

pozitivno razmišljanje

,

DHEA

,

Zahvalnost

,

koherencija

,

hormon mladosti

Zahvalnost je najbolji lijek na svijetu, tvrde znanstvenici s Instituta HeartMath, a ova će iskrena emocija pomoći srcu, mozgu i cijelom organizmu kao nepresušni lijek koji uvijek imate sa sobom.

Uz to, zahvalnost ima i još jedan čudesan učinak - što je više manifestirate, bit ćete zadovoljniji i događat će vam se više lijepih stvari. Znanstvenici tvrde da svaki put kad ste zahvalni pa iskreno pohvalite nekog drugog i pozitivno razmišljate, zapravo sinkronizirate ritam srca i mozga i ulazite u koherenciju.

>> Sreća se može i naučiti >>

Koherencija se mjeri sofisticiranom opremom koja pokazuje interakciju mozga, srca i živčanog sustava, a što je češće postižete, imate veću količinu hormona mladosti DHEA - vaše s tijelo pomlađuje.

Tako ćete pomoću zahvalnosti kvalitetnije obrađivati informacije, povećati kapacitete svog mozga i jasnije razmišljati, a pritom će vam se normalizirati rad srca, smanjit će se razina stresa i privlačit ćete i druge pozitivne emocije. 

>> Snaga je u vama, kaže Louise L. Hay >>

Kad osjećate zahvalnost, u tijelu se povećava razina antitijela i imunitet postaje snažniji, pa će se lakše nositi s raznim patogenima.

Što drugo reći nego - budite zahvalni svakog dana, sigurno ćete pronaći najmanje jedan razlog za to, a rezultati će se pokazati vrlo brzo.

10.11.2014. 15:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh