« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
SILVIO BERLUSCONI:

Zahtjev za rastavu je "osobna i bolna stvar"

Talijanskom premijeru i medijskom 'caru' teško je pala ženina reakcija na njegovo 'neprihvatljivo' ponašanje.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

razvod

,

Veronica Lario

,

Berlusconi rastava

Bračni problemi Silvija Berlusconija koji su se završili zahtjevom njegove supruge za rastavu braka jesu "bolna osobna stvar", izjavio je u nedjelju talijanski premijer.

"To je bolna osobna stvar koja ulazi u područje privatnosti i mislim da o njoj ne treba govoriti", rekao je Berlusconi novinarima.

Dva talijanska dnevnika pišu u nedjelju da je Veronica Lario (52), supruga Silvija Berlusconija (72) odlučila zatražiti rastavu nakon gotovo 30 godina braka. Informaciju je nešto kasnije potvrdila agencija Ansa.

Veronica Lario je prije tri dana žestoko napala supruga zato što je starlete htio uključiti na izborne liste svoje stranke za europske izbore u lipnju, nakon čega je on odustao od svoje nakane.

Čini se da je Veronici prekipjelo kada je Berlusconi prošli tjedan organizirao proslavu 18. rođendana lijepe plavuše u Napulju. Veronica Lario tvrdi da njezin suprug nije nikada dolazio na rođendane svoje djece.

Silvio Berlusconi i Veronica Lario upoznali su se 1980., a civilni brak su sklopili deset godina poslije, nakon premijerove rastave.

Imaju troje djece, Barbaru (24), Eleonoru (22) i Luigija (20).

Veronica Lario koja se rijetko pojavljuje u društvu svog supruga, već ga je napala prije dvije godine kada se javno udvarao lijepoj zastupnici, nakon čega je od njega zatražila ispriku u otvorenom pismu koje je uputila novinama. (hina/metro-portal)

03.05.2009. 18:54:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh