« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
PRIPREMA ZA NEVRIJEME

Zagreb šalje Splitu dodatnu pomoć u mehanizaciji i opremi

Zagrebačka Zimska služba šalje u Split dva stroja - traktora koji su opremljeni ralicom, posipačem soli i sipine, te tovarnim sandukom za sol veličine dvije do tri tone

Fotografija vijesti
Više o

Split

,

Zagreb

,

nevrijeme

,

snijeg

,

led

,

pomoć

Grad Zagreb sutra će Splitu poslati dodatnu pomoć u mehanizaciji i opremi, s obzirom na najavu novih elementarnih nepogoda, izvijestila je Služba za informiranje ureda zagrebačkog gradonačelnika, navodeći da ta pomoć Splićanima ni u jednom trenutku neće ugroziti čišćenje zagrebačkih ulica, javlja Hina.

Dodatnu pomoć Splitu dogovorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na zamolbu načelnika Stožera zaštite i spašavanja Grada Splita, zamjenika gradonačelnika Jure Šundova, s obzirom na najavu novih elementarnih nepogoda.

Operativni stožer zagrebačke Zimske službe sutra u 7 sati iz sjedišta podružnice Zrinjevac u Remetincu u Split šalje dva stroja - traktora koji su opremljeni ralicom širine 1,6 metara, posipačem soli i sipine, te tovarnim sandukom za sol veličine dvije do tri tone, te udvojenu posadu za oba vozila. Oprema će se prevesti na niskonosećoj labudici.

Ova pomoć Splićanima ni u jednom trenutku neće ugroziti provođenje Programa održavanja cesta u Zagrebu, odnosno, čišćenje zagrebačkih ulica, navodi se u priopćenju.

09.02.2012. 22:04:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh