« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
NEMAR GRADSKIH VLASTI

DORH istražuje tko je kriv za stanje u Splitu

"Provodimo izvide kako bismo utvrdili odgovornost zbog nepoduzimanja potrebnih mjera koje su trebale biti poduzete u vremenskoj nepogodi koja je pogodila Split", rečeno je

Fotografija vijesti
Više o

Split

,

DORH

,

snijeg

,

lomovi i padovi

,

led

,

odgovornost

,

gradske vlasti

Splitsko državno odvjetništvo počelo je danas prikupljati podatke kako bi se utvrdila odgovornost zbog propusta u vezi s uklanjanjem posljedica snježnih vremenskih nepogoda prošlih dana, doznaje se od Laure Rene, glasnogovornice Županijskoga državnog odvjetništva u Splitu, javlja Hina.

"Zatražili smo dokumentaciju od gradskih vlasti u vezi s pravilnicima i postupanja u ovakvim situacijama, te provodimo izvide kako bismo utvrdili odgovornost zbog nepoduzimanja potrebnih mjera koje su trebale biti poduzete u vremenskoj nepogodi koja je pogodila Split", kazala je Laura Rene.

Na upit u vezi sa zahtjevom državnog odvjetništva splitski dogradonačelnik Jure Šundov je rekao da nema komentara.

Građani Splita, nezadovoljni postupcima gradonačelnika Keruma tijekom nevremena, i dalje na internetu potpisuju peticiju za njegovu smjenu pa se broj potpisa u dan i pol povećao na otprilike pet tisuća. Osim toga, na Facebooku je osnovana i grupa potpore za smjenu koja okuplja oko 1500 članova.

09.02.2012. 19:30:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh