« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Tvornica kulture

Zabranjeno pušenje! Novi zakon? Ne, novi koncert!

U petak, 11. 12. u 21h grupa Zabranjeno pušenje održat će koncert povodom objavljivanja albuma „Muzej revolucije“

Više o

Tvornica kulture

,

zabranjeno pušenje

,

modni guru

Početkom prosinca 2009. kreće turneja vezana uz novi album grupe Zabranjeno pušenje „Muzej revolucije". Od 3.12. do 12.12. održat će se prvih pet koncerata i to u glavnim gradovima BiH, Bavarske ('ajmo reći da je to država), Slovenije, Hrvatske i Srbije, a zagrebački koncert povodom objavljivanja „Muzeja revolucije" održat će se u petak 11.12.2009. u Tvornici s početkom u 21 sat. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Prvi tiraž albuma objavljenoga 7.11. u svim ex YU državama osim Makedonije tiskan je u 45.700 primjeraka i time je postao jedan od najtiražnijih rock albuma uopće posljednjih godina. Album se u Hrvatskoj do Nove godine distribuira na prodajnim mjestima Tiska, Slobodne Dalmacije i u Tisak Media Centrima po akcijskoj cijeni od 49 kuna. Izdavač albuma je Croatia Records.

Prvi singl skinut s „Muzeja", pjesma „Modni guru" već je zagolicala maštu mnogih. I čiju je trebala i čiju baš i nije. Kritike albuma su isto tako vrlo dobre, da ne kazemo odlične. Uglavnom, čini se da postoje svi preduvjeti za veliki koncert.

Vezano uz koncert u Tvornici grupa Zabranjeno pušenje odlučila je pomoći zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver. Osnovna djelatnost Centra za rehabilitaciju Silver je pojednostavljivanje svakodnevnog života kod slijepih osoba i osoba s drugim oblicima invaliditeta. 

Princip humanitarne akcije i uz nju vezane nagradne igre je jednostavan. U petak, 20.11. je početak nagradne igre i ujedno 3 tjedna do koncerta. Kroz ta 3 tjedna osigurano je za potrebe nagradne igre 3 puta po 10 ulaznica (10 ulaznica tjedno). Jedna od tih 30 ulaznica može se osvojiti ako se pošalje SMS sa sadržajem „ZPUSENJE" na broj 67028. Cijena slanja SMS-a je 6.10 kuna, a sav prihod ostvaren SMS-ovima donirat će se Centru za rehabilitaciju Silver.

Ovim putem pozivamo na sudjelovanje u velikom broju kako bi sredstva koja će se ovom nagradnom igrom skupiti bila što je moguće veća i kako bi se Silveru olakšao svakodnevni rad.

Ulaznice za koncert su već puštene u prodaju i mogu se po pretprodajnoj cijeni od 80 kn kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Blagajna Tvornice, Profil Megastore (Bogovićeva), Integral (Pothodnik), Dancing Bear (Gundulićeva), Aquarius (Varšavska), No Sikiriki (Nova cesta), CD Shop Sirius (Importanne Galleria), Dirty Old Shop (Tratinska) te u prodajnoj mreži Eventima (www.eventim.hr). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kuna.

01.12.2009. 13:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh