Metro-portal.hr

objavljeno 01.12.2009. 13:21:00
Tvornica kulture

Zabranjeno pušenje! Novi zakon? Ne, novi koncert!

U petak, 11. 12. u 21h grupa Zabranjeno pušenje održat će koncert povodom objavljivanja albuma „Muzej revolucije“

Početkom prosinca 2009. kreće turneja vezana uz novi album grupe Zabranjeno pušenje „Muzej revolucije". Od 3.12. do 12.12. održat će se prvih pet koncerata i to u glavnim gradovima BiH, Bavarske ('ajmo reći da je to država), Slovenije, Hrvatske i Srbije, a zagrebački koncert povodom objavljivanja „Muzeja revolucije" održat će se u petak 11.12.2009. u Tvornici s početkom u 21 sat. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Prvi tiraž albuma objavljenoga 7.11. u svim ex YU državama osim Makedonije tiskan je u 45.700 primjeraka i time je postao jedan od najtiražnijih rock albuma uopće posljednjih godina. Album se u Hrvatskoj do Nove godine distribuira na prodajnim mjestima Tiska, Slobodne Dalmacije i u Tisak Media Centrima po akcijskoj cijeni od 49 kuna. Izdavač albuma je Croatia Records.

Prvi singl skinut s „Muzeja", pjesma „Modni guru" već je zagolicala maštu mnogih. I čiju je trebala i čiju baš i nije. Kritike albuma su isto tako vrlo dobre, da ne kazemo odlične. Uglavnom, čini se da postoje svi preduvjeti za veliki koncert.

Vezano uz koncert u Tvornici grupa Zabranjeno pušenje odlučila je pomoći zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver. Osnovna djelatnost Centra za rehabilitaciju Silver je pojednostavljivanje svakodnevnog života kod slijepih osoba i osoba s drugim oblicima invaliditeta. 

Princip humanitarne akcije i uz nju vezane nagradne igre je jednostavan. U petak, 20.11. je početak nagradne igre i ujedno 3 tjedna do koncerta. Kroz ta 3 tjedna osigurano je za potrebe nagradne igre 3 puta po 10 ulaznica (10 ulaznica tjedno). Jedna od tih 30 ulaznica može se osvojiti ako se pošalje SMS sa sadržajem „ZPUSENJE" na broj 67028. Cijena slanja SMS-a je 6.10 kuna, a sav prihod ostvaren SMS-ovima donirat će se Centru za rehabilitaciju Silver.

Ovim putem pozivamo na sudjelovanje u velikom broju kako bi sredstva koja će se ovom nagradnom igrom skupiti bila što je moguće veća i kako bi se Silveru olakšao svakodnevni rad.

Ulaznice za koncert su već puštene u prodaju i mogu se po pretprodajnoj cijeni od 80 kn kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Blagajna Tvornice, Profil Megastore (Bogovićeva), Integral (Pothodnik), Dancing Bear (Gundulićeva), Aquarius (Varšavska), No Sikiriki (Nova cesta), CD Shop Sirius (Importanne Galleria), Dirty Old Shop (Tratinska) te u prodajnoj mreži Eventima (www.eventim.hr). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kuna.

01.12.2009. 13:21:00
http://metro-portal.hr/zabranjeno-pusenje-novi-zakon-ne-novi-koncert/26898/