« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
NAJAVE

Zabranjeno pušenje 9. travnja u SAX!-u

Legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će 9. travnja po prvi put ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kultnog zagrebačkog kluba Sax!

Pušenje u SAX!-u
Pušenje u SAX!-u (Arhiva)
Više o

zabranjeno pušenje

,

klub SAX

Grupa Zabranjeno pušenje osnovana je početkom osamdesetih godina u Sarajevu, a poznati su kao začetnici jedinstvenog punk-rock pokreta Novi primitivizam te po sudjelovanju u radijskoj i televizijskoj satiričnoj emisiji Top lista nadrealista.

Ova legendarna sarajevska grupa obilježila je glazbenu scenu na prostoru čitave regije, a uskoro stižu u intiman prostor kultnog zagrebačkog kluba gdje će pred zagrebačkom publikom izvesti dobro znane hitove poput: Zenica blues, Možeš imat moje tijelo, Lijepa, Alma, Guzonjin sin, Pišonja i žuga te mnoge druge.

"Vozdra raja, pozivam vas sve na veliki gastro erotski spektakl uz brojne megahitove vaše omiljene grupe. Nadam se da se vidimo 9. travnja u klubu Sax!" - pozvao je fanove lider benda Sejo Sexon na nadolazeći koncert.

Sva raja dobrodošla je u subotu 9. travnja u klub Sax! proveseliti se uz jedan od najvećih r'n'r bendova na ovim prostorima. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

29.03.2016. 13:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh