« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Zabranjeno pušenje 4. ožujka ponovno u Saxu

Nakon skoro godinu dana i rasprodanog koncerta u travnju prošle godine, legende sarajevske rock scene ponovno dolaze u kultni zagrebački klub

Zabranjeno pušenje u SAX-u
Zabranjeno pušenje u SAX-u (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

zabranjeno pušenje

,

klub SAX

Jedan od najvećih r'n'r bendova na ovim prostorima, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kluba Sax!, licem u lice s njihovom rajom:

  • Dragi suborci, rodbino i prijatelji, sve vas pozivam 4.3. u 22 sata u klub Sax!, najveći mali klub na svijetu, na nezaboravni koncert spomenika kulturne baštine Bosne i Hercegovine, grupe Zabranjeno pušenje! Dođite i saznajte zašto smo ponosni što ste bili naši suvremenici. Sve vas voli i iskreno pozdravlja voditelj i humorista, Sejo Sexon! - izjavio je Sejo Sexon uoči koncerta.

Grupa Zabranjeno pušenje u Sax! dolazi nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, mnogobrojnih rasprodanih stadiona i dvorana kako bi okrunili punoljetnost kluba u centru Zagreba.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznositi će 90 kuna.

Broj ulaznica je ograničen, a svoj primjerak možete kupiti isključivo na blagajni kluba Sax!, svakim radnim danom kluba od 20 sati.

09.02.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh