« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
MYTHBUSTERS

Zablude o seksi igračkama koje treba razbiti

Seksualne igračke, kao uostalom i sve ostalo vezano za temu seksa, vuku za sobom neke mitove i zablude kojih se definitivno treba riješiti

Sve što trebate znati o seksi igračkama
Sve što trebate znati o seksi igračkama (Arhiva)
Više o

seks

,

mitovi

,

seksualne igračke

,

zablude

,

igračke za seks

Seksi igračke zabavan su dodatak u krevetu, no kao u svemu, oko njih se isplela cijela mreža zabluda koje nekima onemogućavaju uživanje. Tako je jedna od češćih zabluda da su one namijenjene ljudima koji ili imaju jako loš seksualni život ili ga uopće nemaju. Naravno, takvi ljudi ih koriste, no i oni s bogatim seksualnim životom mogu se dobro zabaviti s njima.

>> Omiljene ženske igračke za seks >>

Jedna od glupljih zabluda je da seksi igračke stvaraju ovisnost - da, oni koji ih isprobaju obično ih počnu češće koristiti, no mogu ih bez problema ostaviti u ladici mjesecima i uživati i bez njih.

Ruku pod ruku s prošlom ide i zabluda da žene koje koriste vibrator ne trebaju muškarca. Trebaju. Žele. Imaju. Vibrator je samo za neke dosadne dane ...

>> Ekološke seksualne igračke - uživajte i ne zagađujte >>

Jednako tako, mit o tome da muškarci koriste seksualna pomagala samo u slučaju da nema šanse za "pravi" seks. Ne, to nije istina, petina ih koristi bez obzira na to jesu li u vezi ili nisu.

Stoga, ako želite začiniti stvari pod plahtama - nabavite neku igračku i uživajte!

28.02.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh