« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MMM

Savjeti za bolju predigru

Predigra je ženama izuzetno važan dio seksualnog iskustva, pa evo nekoliko kvalitetnih savjeta kojima ćete partnericu dovesti u pravo raspoloženje

Predigru ne treba preskakati
Predigru ne treba preskakati (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

predigra

,

važnost predigre

Ženama je predigra jedan od najvažnijih dijelova seksa, jer im treba više vremena da dostignu razinu uzbuđenja koja je potrebna za orgazam. Kako muškarci taj dio vole skratiti ili potpuno preskočiti, žene ponekad moraju pribjeći trikovima kako bi ipak sve bilo po njihovom.

Stoga, nije na odmet predigru započeti ranije, već tijekom izlaska ili gledanja televizije. Igra riječima, nježni dodiri i značajni pogledi inspirirat će ga da uzvrati i vama polako podigne temperaturu.

Nije na odmet smisliti i neki scenarij koji se može dogoditi kad dođe vrijeme za seks, pa ga lagano, dubokim i tihim glasom ispričati dragome na uho ... sigurno će ga napaliti, a ni vi nećete ostati hladni, pogotovo ako se on nadoveže na vašu priču.

Kad započne maženje prije seksa, navalite na njegove erogene zone - vrat, uši, struk i obaspite ga nježnim poljupcima, to će ga ponukati da uzvrati na jednak način. 

I da, nije loše imati neko erotsko donje rublje na sebi, jer prije nego što uskočite u krevet možete ga početi polagano skidati, što bi njemu moglo dati inspiraciju da to napravi umjesto vas, polako, nježno i senzualno ..

 

27.02.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh