« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Zabavno i mirisno proljetno čišćenje uz Philips

Snažnija filtracija uklanja grinje, pelud i ostale alergene koji se mogu nakupiti u prostoriji

Silentstar
Silentstar (Philips)
Više o

usisavač

,

Philips

,

Silentstar

,

DailyDuo

Nakon zimskog sivila mnogi će poželjeti primiti se u koštac s već tradicionalnim proljetnim čišćenjem. Kako bi ta zamorna aktivnost bila što zabavnija i mirisnija, Philips je osmislio proljetnu akciju raznolikih modela usisavača u kojoj ćete do 1. svibnja moći ostvariti popust od 30 posto i dobiti poklon iznenađenja.

Dovoljno je samo iz raznolike ponude odabrati odgovarajući model te voditi računa o usisnoj snazi, potrošnji energije te broju filtracijskih slojeva. Upravo snažnija filtracija uklanja grinje, pelud i ostale alergene koji se mogu nakupiti u prostoriji, a uz malo živahne glazbe i naprednu tehnologiju Philipsovih usisavača lako ćete postići čistoću te unijeti svježinu u vaš dom.

Dva kućna pomogača za jednostavno proljetno čišćenje i svakodnevno održavanje doma

Bilo da imate u planu sveobuhvatno uklanjanje nečistoća iz vašeg životnog prostora ili samo želite svakodnevno usisati prašinu i prljavštinu iz vašeg doma, Philips ima rješenje s dva nova modela usisavača naprednih tehnologija: DailyDuo bežični štapni usisavač i Silentstar liniju jednih od najtiših usisavača na tržištu.

23.03.2011. 05:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh