« Seks
objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana
TIJELO

Zabavite se erogenim zonama

Ponekad se muškarcima čini da je ženama cijelo tijelo erogena zona, ipak ima nekoliko mjesta koja se po osjetljivosti razlikuju od drugih

Nemojte samo stati... ;)
Nemojte samo stati... ;) (Arhiva)
Više o

erogene zone

,

ženske erogene zone

Erogene zone obično razmatramo kad nam je na pameti dobar seks, a ne samo odrađivanje iz nekog razloga (iako ne znamo zašto bi itko to želio tako raditei). 

No, jedna stvar je jako važna - žensko tijelo je fini instrument koji će vješt ljubavnik maestralno zasvirati u krevetu.

Ipak, to nije baš najjednostavnije - da bi to napravili, prvo morate znati što i kako dodirivati. Naravno, cijelo je žensko tijelo zapravo jedna velika erogena zona nakon nekog vremena, ali ipak treba krenuti s jedne točke i pažljivo obraditi sve ostale.

>> Erogene zone koje garantiraju orgazam >>

Primjerice, dobra je ideja krenuti od nogu... Stopala su snažna erogena zona, a ništa ženi ne može jasnije dati do znanja da želite seks nego kad joj uzmete stopala u krilo i počnete ih masirati. Koliko god vam to zvučalo sumanuto, rijetko koja se može oduprijeti tome - izmasirajte stopala i samo krenite prema gore, otpora neće biti ....

>> Koje su najjače erogene zone žene >>

Putem prema gore nemojte slučajno preskočiti guzu kojoj treba posvetiti dužnu pažnju, kako rukama tako i jezikom i usnama koji su dva najjača oružja koja imate za podizanje uzbuđenja kod svoje drage.

S guze pređite na leđa i obaspite ih nježnim poljupcima, pa ćete tako puno lakše doći do grudi i bradavica, vrlo osjetljivih dijelova koje se ne mijesi i gnječi kao u pornićima, nego nježno miluje i ljubi.

>> Najveće erogene zone na ženskom tijelu >>

Isti tretman primjenite i na vratu ušima, pa kad napokon stignete do usana, dobit ćete poljubac toliko vreo da ćete pomisliti da ste poljubili vulkan. Da, to znači da ste sve napravili kako treba ...

13.04.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.04.2021. 11:32
    ne mijesi i gnjeci kao upornicima haha da lagano lizati grudi zene to vole
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh