« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
FORA

Zabavite psa koji ostaje sam kod kuće

Švedski digitalni glazbeni servis za audio-streaming objavio je da je lansirao podcast s umirujućom glazbom, izgovorenim pohvalama za kućne ljubimce, pričama i afirmativnim izjavama koje izgovaraju glumci

Ostaje li i vaš pas sam kod kuće?
Ostaje li i vaš pas sam kod kuće? (Arhiva)
Više o

psi

,

playlista

,

Spotify

Spotify je lansiraloje pocast s izborom glazbe koju psi mogu slušati u odsutnosti svojih vlasnika, pošto je ustanovljeno da gotovo 74 posto britanskih vlasnika kućnih ljubimaca svojim životinjama pušta glazbu.

Švedski digitalni glazbeni servis za audio-streaming objavio je da je lansirao podcast s umirujućom glazbom, izgovorenim pohvalama za kućne ljubimce, pričama i afirmativnim izjavama koje izgovaraju glumci, a sve kako bi se ublažio stres među psima koji ostaju sami kod kuće.

Spotify korisnicima nudi i popis glazbe koje biraju algoritmi kako bi se izbor uskladio s karakterom kućnog ljubimca, pa se tako može odabrati sporija ili življa glazba.

Glazbena platforma je objavila podatak po kojemu je istraživanjem ustanovljeno da svaki četvrti vlasnik kućnome ljubimcu pušta glazbu dok je izvan kuće, a 42 posto vlasnika je kazalo da njihovi ljubimci imaju omiljenu vrstu glazbe.

Četvrtina ih tvrdi da su se vlastitim očima uvjerili u to da njihovi ljubimci plešu na određeni tip glazbe

16.01.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh