« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

ZAA u Klub.u 16. siječnja

Nakon što su rasplesati prepun Dom sportova i izazvali more pozitivnih kritika, kruševački ZAA stiže u intimnu atmosferu zagrebačkog kluba Klub.-a u petak, 16. siječnja.

ZAA će rasplesati Klub.
ZAA će rasplesati Klub. (Facebook)
Više o

koncert

,

klub

,

ZAA

ZAA su osnovani 2008. godine, a iza sebe imaju više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, Austrije, Češke i Mađarske. Bend kritika ocjenjuje kao svojevrsnu koncertnu atrakciju, a prepoznatljivi su po originalnim i energičnim nastupima, Njihov autentični izraz, miks različitih stilova - od ska i duba, do post rocka, jazza i punka, čini ZAA jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.

Već na početku karijere su ostvarili značajan uspjeh, osvojivši treću nagradu na banjalučkom Demofestu (2009), dok su godinu dana kasnije stigli do finala prestižnog europskog festivala Rototom.

U Zagreb nam dolaze predstaviti svoj treći studijski album "What About", a njihov posljednji nastup u naše gradu ovako su opisali: "Prije S.A.R.S.-a u Domu sportova na pozornicu je izašla još jedna energetska bomba. Prvo su izašli članovi kruševačkog benda ZAA, a onda je kao uragan došla frontmenica Sanja i svijet je stao s pojavom ove cure! A kada je pustila glas, vjerojatno se i raspao. Ona je onaj tip žene kojih se muškarci boje, ona koja može sve i nitko joj ne treba dati dozvolu za to, može pomaknuti svijet s lijeva na desno ako to odluči. E, takva je Sanja. Izašla je i pravi scenski nastup je počeo, kao da je rođena i živi na pozornici. Senzualni ples i pokreti odmah iste sekunde osvojili su publiku koja je počela plesati s njima, a Sanjin snažan i moćan vokal raspona četiri oktave ono je što ovom bendu stavlja točku na i. Izvrsni ska-punk-reggae bend s ovakvom frontmenicom teško je zasjeniti. Ima naravno bezbroj dobrih bendova ovog žanra, ali većini im fali jedna Sanja u muškom ili ženskom obliku.Neumorna, rasplesana i vesela, stalno je u fokusu pažnje, a i kakrakterno savršeno odgovara veseloj muzici koju proizvode."

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 30 kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Aquarius CD shop, Varšavska 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • sustav Entrio.hr

Organizator koncerta je Klub.

13.01.2015. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh