« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Silente objavili novi spot za singl Čudna ili čudesna

Grupa Silente objavila je novi videospot za aktualni singl 'Čudna ili čudesna' koji se nalazi na listi najemitiranijih pjesama HR TOP 40 i koji će uskoro predstaviti na Zagrebačkom festivalu

Novi spot za novi album
Novi spot za novi album (Status produkcija)
Više o

novi spot

,

Silente

,

Čudna ili čudesna

Nakon uspješne božićne turneje, mladi će Dubrovčani s pjesmom 'Čudna ili čudesna' nastupiti na ovogodišnjem 62. izdanju Zagrebačkog festivala, čemu se posebno vesele. Pjesma će se naći i na novom nosaču zvuka čiji izlazak najavljuju za ovu godinu, što znači da nas uskoro očekuje novi Silente i nasljednik uspješnog prvijenca, albuma 'Lovac na čudesa'.

Videospot 'Čudna ili čudesna' potpisuje režiser Tvrtko aka Vidokk uz asistente redatelja, Anđelu Zebec i Petra Zebeca. Elemente animacije u spotu radila je Antonija Veljačić, a tetovažu je nacrtala slikarica Patricia Cunjak.

Članove benda obukli su mladi hrvatski dizajneri Kliškinić & Šabarić i Jelena Aleksić-JA te tako zaokružili cjelokupni dojam pjesme i spota.

Silente ćete uživo moći čuti i vidjeti 16. siječnja na Zagrebačkom festivalu, a do tada uživajte u vizualnom izdanju ove čudesne pjesme!

Pogledajte spot:

12.01.2015. 14:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh