« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
INMUSIC 2014

Za točno tjedan dana počinje deveti INmusic festival

Tri nezaboravna festivalska dana bit će upotpunjena nezaboravnom slikom pontonom spojenih Otoka mladosti i Otoka Trešnjevka

INmusic 2014 se bliži
INmusic 2014 se bliži (INmusic)
Više o

INmusic 2014

,

lineup

Točno nas tjedan dana dijeli od početka devetog INmusic festivala, najvećeg open air festivala u Hrvatskoj koji se održava na Jarunu, jednoj od najljepših lokacija glavnog grada. Festival je veći nego ikada, proširio se na dva otoka, obiluje dodatnim sadržajima, a popis izvođača koji će ove godine dočekati brojne posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Vlada Divljan, Gatuzo, Kandžija... Tri nezaboravna festivalska dana bit će upotpunjena nezaboravnom slikom pontonom spojenih Otoka mladosti i Otoka Trešnjevka na kojem će ove godine boraviti kamperi i to čak 6 dana. Za svega 150 kuna njih očekuje posebna plaža, topli tuševi, besplatan bežični internet, spremišta za osobne stvari i lokacije za punjenje elektroničkih uređaja.

INmusic festival se ovdje ne zaustavlja! Uz moćan Main stage, uvijek zanimljivi World stage, vraća se i traženi Hidden stage! Čekaju vas i lude vožnje na RockIN' horseu, DJ tulum u Šumi Striborovoj, Balkan party, Retro party, Silent party i mnogi drugi na kojima će se dobra glazba puštati do ranih jutarnjih sati. Poželite li se odmoriti od festivalske vreve, čekaju vas Nargila Chill Out Bar, dva Solarna Cocktail Bara, kreveti ukrašeni tibetanskim zastavicama itd. Za oko će vam sigurno zapeti i originalne umjetničke instalacije koje su izradili mladi i nadareni umjetnici, a o cjelokupnom programu više možete doznati na internetskoj stranici INmusic festivala.

Svi koji u Zagreb dolazite vlakom, Hrvatske željeznice imaju odlične vijesti za vas! HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala i ove godine odobrava popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust važeći je na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije. Povlastica će se moći koristiti od 20. do 27. lipnja 2014. i to na udaljenostima većim od 25 km.

Na dane održavanja festivala 23., 24., i 25. lipnja, od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije koje će putnike voziti od oba ulaza na Jarun do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan, a besplatan će biti i javni prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala. Potrebno je samo prilikom ulaska u vozilo javnog prijevoza predočiti festivalsku ulaznicu ili narukvicu.

Vrlo atraktivan line up i popratni program najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Nadamo se da ste do sada već nabavili svoju festivalsku ulaznicu. Njih još nema mnogo, a možete ih pronaći za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te na službenim stranicama festivala.

16.06.2014. 14:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh