« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
ODLIČNO

Za što je sve dobra zdrava prehrana

Zdrava prehrana nam obično pada na pamet kad je potrebno skinuti višak kilograma, no ona uz to donosi još cijeli niz koristi

Zdrava prehrana stvarno mora biti takva
Zdrava prehrana stvarno mora biti takva (Arhiva)

Zdrava prehrana izraz je koji najčešće čujemo kad netko odluči skinuti par kilograma viška, no kako je istraživanje pokazalo da mladi odrasli ljudi žive sretnije i kreativnije ako jedu više povrća i voća, vrijedi se podsjetiti zašto se treba zdravo hraniti uvijek.

Ukratko, uz bolje raspoloženje, povećani unos povrća i voća donosi smirenost i više energije, a nije nevažna ni činjenica da je dokazano da ćete bolje spavati ako se zdravo hranite.

>> Zdrava prehrana i lijep izgled >>

Odlično rješenje za bolji san je sok od višnje, a ako se uz to jedu cjelovite žitarice, riba i lisnato povrće, čvrst san je garantiran.

Zdrava prehrana daje svježu energiju i volju za tjelovježbom, pa će zdravi proteini pojačati treninge, a ne treba zaboraviti ni na učinak koji zdrava hrana ima na ljepotu - koža je tada sjajna i zdrava.

>> Zdrava prehrana za muškarce >>

Za kraj, uz zdravu prehranu i mozak radi bolje, pa stvarno više nema razloga da posežete za brzom i masnom hranom punom šećera i aditiva.

09.09.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh