« Seks
objavljeno prije 6 godina
WOW!

Yoni masaža za više užitka

Riječ je o tantričkoj masaži namijenjenoj isključivo ženama, a cilj joj je rasteretiti tijelo od stresa, razbiti energetske blokade i na koncu doživjeti višestruki orgazam

Ne baš ovakva masaža :)
Ne baš ovakva masaža :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

Tantra

,

Yoni masaža

,

tantrička masaža

Spolni organi imaju posebno mjesto u Tantri koja seksualnost poima kao nešto mnogo dublje od seksualnog užitka. Na seks se gleda s poštovanjem. Yoni na sanskrtu znači vagina, a odatle i naziv Yoni masaža za masažu vagine.

Riječ je o tantričkoj masaži namijenjenoj isključivo ženama, a cilj joj je rasteretiti tijelo od stresa, razbiti energetske blokade i na koncu doživjeti višestruki orgazam. Preporučuju je ženama koje imaju problema s postizanjem orgazma. 

Kako izgleda masaža vagine?

"Yoni masaža nije mehanička masaža. već holistički doživljaj - tjelesni, emocionalni i psihički", objašnjava britanska terapeutica Katie Travis.

Masaža vagine traje pola sata do sat vremena, a nadovezuje se na tantričku masažu cijelog tijela koja traje sat i pol. Sastoji se od masaže stidnih usana, klitorisa, rodnice i pubične kosti. 

Tijekom masaže vagine može doći do ženske ejakulacije koja se na sanskrtu zove Amrita.  

Masažu vagine možete i sami izvoditi 

Krenite od stidnih usana, svaku uzmite među prste i po dužini masirajte, a potom ih trljajte jednu o drugu. Kada se vagina navlaži, u nju gurnite jedan ili dva prsta i masirjate njezine stijenke. Odgađajte orgazam koliko god je moguće na način da usporite pokrete i stanete te duboko dišete. Masiranje vagine ima sličan učinak kao masaža stopala jer razbija blokade u tijelu. Za ovu masažu koristite ulje ili lubrikant.

Dobrobiti masaže vagine

  • pomaže razbiti energetske blokade i iz tijela izbaciti toksine
  • pomaže cirkuliranju seksualne energije
  • hormonalni disbalans dovodi do brojnih zdravstvenih poteškoća poput: bolova u leđima, smanjenog libida, loše cirkulacije, preuranjenje menopauze, bolnih menstruacija,  bolnih spolnih odonosa, frigidnosti. Yoni masaža  dovodi hormone u balans 
22.03.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh