« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
NOVOSTI

XPG SPECTRIX D60G s 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

Novi rezultat postignut je sa čipsetom Intel Core i9 i MSI-jevom matičnom pločom MPG Z390I GAMING EDGE AC u konfiguraciji hlađenoj tekućim dušikom

XPG SPECTRIX D60G
XPG SPECTRIX D60G (ADATA)
Više o

XPG SPECTRIX D60G

XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao je RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s

Novi rezultat postignut je sa čipsetom Intel Core i9 i MSI-jevom matičnom pločom MPG Z390I GAMING EDGE AC u konfiguraciji hlađenoj tekućim dušikom. Rezultati su certificirani i objavljeni na web-mjestu HWBOT.

SPECTRIX D60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modula. Posve otkriveni raspršivači svjetla posebno su široki za maksimalan doživljaj, a u kombinaciji s višebojnim efektom toka pomoći će korisnicima da bez problema zasjene konkurenciju. Pažnju plijeni jedinstven i avangardan stil memorijskih modula D60G - on uključuje prepoznatljiv dizajn svjetala u obliku slova X s višeslojnom površinom inspiriranom dijamantom, koja se izdvaja u masi.

Programibilno RGB osvjetljenje

Korisnici mogu prilagoditi svoje iskustvo igranja programibilnim svjetlosnim efektima. Mogu postaviti uzorke, brzinu pulsiranja, intenzitet svjetlosti i slično. Kontrole su lake zahvaljujući aplikaciji XPG RGB Sync. Ako korisnik već ima softver za kontrolu RGB osvjetljenja nekog od većih proizvođača matičnih ploča, moći će ga koristiti.

Stabilan, trajan i pouzdan

Memorijski moduli D60G načinjeni su od visokokvalitetnih čipova i metalnog pasivnog hladnjaka radi izvanrednog integriteta signala, pouzdanosti i stabilnosti, koji u stvarnosti povećavaju vijek trajanja tog memorijskog modula. Intel Extreme Memory (XMP) 2.0 profili znatno olakšavaju overclockiranje i povećavaju stabilnost sustava. Umjesto podešavanja pojedinačnih parametara u BIOS-u, korisnici to mogu raditi izravno preko operacijskog sustava PC-ja.

Robnu marku XPG osnovala je tvrtka ADATA s ciljem ponude proizvoda visokih performansi igračima, profesionalcima iz područja e-sportova i tehnološkim entuzijastima. XPG nastoji nuditi proizvode koji pomažu korisnicima dostići ekstremne performanse, pa usko surađuje sa zajednicom igrača i e-sportaša na prikupljanju uvida o stvarnim potrebama korisnika, što zatim pretvara u hardver. Osim performansi, svaki XPG proizvod prolazi strogu ADATA-inu metodologiju testiranja A+ koja osigurava najviše standarde stabilnosti i pouzdanosti. XPG proizvode krasi velika funkcionalnost i trajnost, ali i sjajan dizajn koji je dosad osvojio prestižne međunarodne nagrade, primjerice japansku nagradu Good Design. XPG omogućuje ekstremna iskustva igranja kako bi svaki trenutak bio uzbudljiv.

Piše: Sanja Ledinek
19.06.2019. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh