« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Xiaomi Mi TV zvučnik - odličan sustav zvučnika za pristojnu cijenu

Xiaomi Mi TV Speaker je minimalističkog elegantnog dizajna kućišta u bijeloj boji s prednjom stranom presvučenom tkaninom

Unaprijedite zvuk svog TV-a
Unaprijedite zvuk svog TV-a (Xiaomi)
Više o

Xiaomi

,

Xiaomi Mi TV

,

zvučnici

Manji je broj televizora koji se mogu pohvaliti ugrađenim zvučnicima vrhunske kvalitete. Ako želimo uživali u kvalitetnom zvuku poput onog u kino-dvoranama često moramo duboko posegnuti u džep i kupiti prijenosni stereo sustav za kućnu upotrebu.

Sada je Xiaomi odlučio opovrgnuti teoriju da dobar sustav zvučnika za televiziju treba biti skup. Pohvalili su se Mi TV Speaker sustavom koji nudi dobar audio, odnosno najbolje u omjeru cijene i performansi.

Xiaomi Mi TV Speaker je minimalističkog elegantnog dizajna kućišta u bijeloj boji s prednjom stranom presvučenom tkaninom. Na vrhu ima 7 tipki označenih odgovarajućim znakovima koje omogućuju prilagoditi glasnoću, pauzirati reprodukciju, odabrati izvor zvuka i izvršite druge operacije.

Dolazi s 8 ugrađenih zvučnih jedinica: dva visokotonca, dva pod-woofera od 2,5 inča za reprodukciju realnih zvukova u filmovima / igrama i četiri pasivna radijatora koji mogu reproducirati frekvencije od 50 Hz do 25 kHz. 

Kao izvori signala mogu se koristiti razni uređaji - televizori, računala, pametni telefoni, tableti itd. Razlog je što ima sučelje prikladno za sve vrste televizora, Bluetooth modul, 3,5 mm audio priključak, AV audio ulaz, optički ulaz i SPDIF priključak. Zanimljivo je da Xiaomi nije ugradio HDMI ulaz, što nam je i pomalo nerazumljivo, jer na ovaj način najčešće povezujemo uređaje s televizorom.

Xiaomi Mi TV zvučnik košta 399 Yuana  (nešto više od 50 eura po trenutnim tečajevima), te je dostupan u Kini od 6 travnja. Vjerojatno će te ga pronaći u ponudi nekih poznatih web trgovaca.

Piše: Sanja Ledinek
09.04.2018. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh