« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
PONUDA

Xbox One S konzola, pokućni, novi smartphone – sve što treba svaki pravi gamer

Ovisno o tome želi li uživati u neograničenom internetu ili u neograničenom internetu i razgovorima, mogu kombinirati pokućni internet ili mobilni uređaj s Xbox One S konzolom te igrom Fifa 2017

Sjajna ponuda iz Tele2
Sjajna ponuda iz Tele2 (Tele2)
Više o

Tele 2

,

Pokućni internet

,

Xbox One S

,

Fifa 2017

Sve ljubitelje gaminga razveselit će nova ponuda iz Tele2 koja im omogućuje da sami kreiraju paket prema svojim željama i potrebama. Ovisno o tome želi li uživati u neograničenom internetu ili u neograničenom internetu i razgovorima, mogu kombinirati pokućni internet ili mobilni uređaj s Xbox One S konzolom te igrom Fifa 2017. I to za 269 kuna mjesečno. Dodatna pogodnost je Overwatch igra koja se dobiva na poklon ako se ponuda ugovori preko webshopa.

Trend video igara je u apsolutnom porastu, sadržajno i vizualno one napreduju kako napreduje tehnologija. Izvještaji za 2016. godinu pokazuju kako preko 1.2 milijardi ljudi igra video igre. Prosječna starost im je od 31 do 35 godina, 29% korisnika je maloljetnih, a čak 45% žena aktivno igra video igrice! Za ovim podacima ne zaostaje ni Hrvatska gaming zajednica čiji podaci govore o stalnom porastu broja igrača. Dok se muška populacija više odlučuje za sportske ili igre borbe, ženama je najdraža DOTA (Defense of the Ancients)*.

Neke od najpopularnijih igara su i Fifa 2017 te Overwatch, u kojoj se heroji bore za opstanak u prekrasnim i raznovrsnim arenama razasutim diljem svijeta. Koliko je Overwatch igra popularna dokazuje i podatak da su u nju Shaquille O'Neal i Jennifer Lopez uložili ukupno 15 milijuna američkih dolara.**

Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika koji žele uživati u igranju igara kao što su Fifa 2017, Overwatch te u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je pripremio jedinstvenu ponudu. Za 269 kuna mjesečno mogu odabrati novu Xbox One S konzolu, igru Fifa 2017 u paketu s pokućnim internetom ili novim mobilnim uređajem Xiaomi Note 5A s kojim su uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB omogućeni neograničeni internet i razgovor. Poseban bonus ove ponude je Overwatch igra koja se dobiva na poklon ako se ugovori preko webshopa.

Ponuda vrijedi za nove korisnike, korisnike koji prenose broj i Tele2 korisnike bonova koji prelaze na pretplatu.

22.02.2018. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh