Metro-portal.hr

objavljeno 22.02.2018. 13:29:00
PONUDA

Xbox One S konzola, pokućni, novi smartphone – sve što treba svaki pravi gamer

Ovisno o tome želi li uživati u neograničenom internetu ili u neograničenom internetu i razgovorima, mogu kombinirati pokućni internet ili mobilni uređaj s Xbox One S konzolom te igrom Fifa 2017

Sjajna ponuda iz Tele2
Sjajna ponuda iz Tele2 (Tele2)

Sve ljubitelje gaminga razveselit će nova ponuda iz Tele2 koja im omogućuje da sami kreiraju paket prema svojim željama i potrebama. Ovisno o tome želi li uživati u neograničenom internetu ili u neograničenom internetu i razgovorima, mogu kombinirati pokućni internet ili mobilni uređaj s Xbox One S konzolom te igrom Fifa 2017. I to za 269 kuna mjesečno. Dodatna pogodnost je Overwatch igra koja se dobiva na poklon ako se ponuda ugovori preko webshopa.

Trend video igara je u apsolutnom porastu, sadržajno i vizualno one napreduju kako napreduje tehnologija. Izvještaji za 2016. godinu pokazuju kako preko 1.2 milijardi ljudi igra video igre. Prosječna starost im je od 31 do 35 godina, 29% korisnika je maloljetnih, a čak 45% žena aktivno igra video igrice! Za ovim podacima ne zaostaje ni Hrvatska gaming zajednica čiji podaci govore o stalnom porastu broja igrača. Dok se muška populacija više odlučuje za sportske ili igre borbe, ženama je najdraža DOTA (Defense of the Ancients)*.

Neke od najpopularnijih igara su i Fifa 2017 te Overwatch, u kojoj se heroji bore za opstanak u prekrasnim i raznovrsnim arenama razasutim diljem svijeta. Koliko je Overwatch igra popularna dokazuje i podatak da su u nju Shaquille O'Neal i Jennifer Lopez uložili ukupno 15 milijuna američkih dolara.**

Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika koji žele uživati u igranju igara kao što su Fifa 2017, Overwatch te u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je pripremio jedinstvenu ponudu. Za 269 kuna mjesečno mogu odabrati novu Xbox One S konzolu, igru Fifa 2017 u paketu s pokućnim internetom ili novim mobilnim uređajem Xiaomi Note 5A s kojim su uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB omogućeni neograničeni internet i razgovor. Poseban bonus ove ponude je Overwatch igra koja se dobiva na poklon ako se ugovori preko webshopa.

Ponuda vrijedi za nove korisnike, korisnike koji prenose broj i Tele2 korisnike bonova koji prelaze na pretplatu.

22.02.2018. 13:29:00
http://metro-portal.hr/xbox-one-s-konzola-pokucni-novi-smartphone-sve-sto-treba-svaki-pravi-gamer/110480/