« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana
NOVOSTI

XBOOM Go iz LG-a

LG XBOOM Go PL udružio se s vodećim svjetskim audio brandom Meridianom kako bi isporučili poboljšane basove, jasne vokale i besprijekorno iskustvo slušanja

XBOOM Go
XBOOM Go (Arhiva)
Više o

LG

,

XBOOM Go

LG Electronics predstavio je dodatak svojoj liniji prijenosnih Bluetooth zvučnika XBOOM Go i to liniju audio proizvoda LG XBOOM Go PL koja dolazi s tehnologijom tvrtke Meridian. Modeli PL7, PL5 i PL2 od sada su dostupni i u Hrvatskoj.

LG XBOOM Go PL udružio se s vodećim svjetskim audio brandom Meridianom kako bi isporučili poboljšane basove, jasne vokale i besprijekorno iskustvo slušanja. Poboljšana praktičnost korištenja, novi elegantan dizajn, kompaktna veličina i dugi vijek trajanja baterije (do 24 sata) čine liniju zvučnika LG XBOOM Go PL savršenim rješenjem za vrhunsko audio uživanje u pokretu.

Napredna audio tehnologija tvrtke Meridian pruža zvuk vrhunske kvalitete uz duboki bas, visoke tonove i jasne vokale. Izvanredni bas je omogućen uz značajku Dual Action Bass (PL7 i PL5) koji koristi pasivne radijatore da dobije dinamične basove i moćne značajke zvuka koje korisnici mogu osjetiti i čuti. Za široko zvučno polje s izvrsnim detaljima na višim frekvencijama, zvučnik PL7 koristi dvostruke visokotonce.

Linija zvučnika XBOOM Go također spaja impresivnu kvalitetu zvuka s optimiziranim značajkama za zabavu, uključujući Dual Play (PL7, PL5 i PL2) kako bi se omogućilo da se dva LG zvučnika povežu zajedno te se tako stvori još jače uranjajuće zvučno iskustvo.

Kako bi upotpunili izvrsnu kvalitetu zvuka i dodali element vizualnog uzbuđenja, zvučnici LG XBOOM Go PL imaju značajku višebojnog osvjetljenja (PL7 i PL5) te prepoznaju tempo na temelju zvučnih valova i proizvode impulse LED osvjetljenja u sinkronizaciji s brzinom i ritmom pjesme.

Ova linija zvučnika također podržava uparivanje s više telefona. Kad korisnici preuzmu aplikaciju LG XBOOM Bluetooth (dostupnu za Android i iOS), mogu sami upravljati audio vezom, svjetlosnim efektima, popisima reprodukcija, i drugim opcijama sa samo nekoliko klikova na pametnom telefonu.

14.08.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh