« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana
NOVOSTI

MMD predstavlja novi Philips 279C9

Bezvremenska ljepota krije se u detaljima MMD na tržište donosi novi Philips 279C9 monitor

Odličan novi model
Odličan novi model (Arhiva)
Više o

Philips

,

MMD

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner Philips monitora, najavljuje novi Philips 279C9 LCD zaslon, monitor od 27 inča (68,47 cm) s jasnim dizajnom koji udovoljava čak i najambicioznijim zahtjevima za najvećom produktivnošću te većim i osvježenijim korisničkim iskustvom.

Elegantan obrub, USB-C port, visoka kvaliteta slike i ergonomske značajke čine Philips 279C9 savršenim rješenjem za financijske profesionalce, kao i za one koji imaju visoke stilske standarde te za sve koji rade s CAD rješenjima i 3D grafičkim aplikacijama. Štoviše, monitor je primio nagradu za dizajn iF Design Award dok je u 2020. također dobitnik i Red Dot-a.

Dizajn je važan

Monitor Philips 279C9 ima Zero Bezel dizajn, koji eliminira okolni okvir i nudi široku sliku koja postavku više monitora čini besprijekornom. Štoviše, crni teksturni oblik čini ovaj monitor savršenim radnim rješenjem koje se uklapa u moderan i privlačan interijer.

Ideja dizajna iza ovog monitora ide još i dalje: zahvaljujući nevjerojatnom upravljanju kablovima smanjuje jednu od najvećih borbi za uredan radni prostor koju inače otežava nered kablova, tako je idealan model za one koji traže elegantno i uredno radno mjesto. Upravljanje kablovima doista je intiman dizajn koji pomaže organiziranju svih potrebnih žica, smanjujući nered na stolu i uklanjajući ih iz vida.

Svi priključci i značajke za najbolju produktivnost

U današnje vrijeme svi za rad koriste više povezanih uređaja što znači da su portovi ključna značajka koja se ne može prepustiti slučaju. Philips 279C9 uključuje USB type-C priključak koji korisnicima omogućuje prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala velikom brzinom (do 65W). Monitor također sadrži jedan DisplayPort, dva HDMI i četiri USB 3.2 priključka. Oni omogućavaju sve što je potrebno za rad dobro povezanih uređaja, ali s inteligentnim i urednim sredstvom za upravljanje kablovima pri tome ne ostavljajući metež.

IPS ploča odabrana za ovaj model daje iznimno široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva, omogućujući prikaz zaslona iz gotovo bilo kojeg kuta. Nadalje, IPS zasloni osiguravaju nevjerojatno jasne slike živih boja, što ih čini idealnima, ne samo za fotografije, filmove i internetsko pregledavanje, već i za profesionalne aplikacije koje zahtijevaju preciznost boje i stalnu svjetlinu u svakom trenutku. Pored toga, sa svojom UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucijom i VESA certifikatom DisplayHDR 400, ovaj monitor reproducira svaki detalj za stvarne fotografije. Velika i punija paleta boja obogatit će pogled i svaku sliku učiniti privlačnijom, s dubljim i nijansiranim crnim nijansama, globalnim zatamnjenjem i vršnom svjetlinom do 400 nita.

Briga za dobrobit korisnika

Kada radimo, postoje tri glavna aspekta o kojima bismo uvijek trebali voditi računa: zadržati pravilan položaj, smanjiti umor očiju i odmoriti se. Philips 279C9 radno vrijeme čini najugodnijim mogućim počevši od svoje baze: SmartErgoBase je jedinstveni nagibni, okretni, podesive visine i okretnosti, sustav koji pruža maksimalnu fleksibilnost korisnika i pruža ergonomsku udobnost prikaza, omogućavajući mu pozicioniranje prema potrebi. Kako bi se olakšao fizički napor dugog radnog dana, zaslon također sadrži LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost očiju i licker-Free tehnologiju bez treperenja za još manje umora očiju.

Monitor Philips 279C9 dostupan je već dostupan po preporučenoj maloprodajnom cijeni od 3.946 kuna.

14.08.2020. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh