« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
FESTIVALI

Wu-Tang Clan večeras na Sea Staru

Večeras se na Addiko Tesla pozornici očekuje provod za pamćenje, uz najveću hip-hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan

Večeras se isplati biti u Umagu
Večeras se isplati biti u Umagu (Arhiva)
Više o

Wu Tang Clan

,

Sea Star 2019

Sea Star u Umagu u svom trećem izdanju etablirao se već kao festival s kojim počinje sezona najvećih ljetnjih događaja u regiji, a nakon sinoćnjeg uspjeha u laguni Stella Maris, na redu je pravi povijesni nastup najveće hip-hop grupe svih vremena Wu-Tang Clan!

Uz "bogova rapa" kako ih s pravom nazivaju, u Umagu večeras nastupaju i regionalni superteškaši Bajaga i Hladno pivo, te izuzetno popularni DJ Enrico Sangiuliano, pa je danas i najveća potražnja za ulaznicama, a zbog dodatnog proširenja kapaciteta, bit će ih i na festivalskim blagajnama na ulazu. A dok se festival sprema za večerašnje veliko finale, publika se zasluženo odmara, jer ih je sve do jutarnjeg sunca maestralno vodila moćna ruska umjetnica Nina Kraviz, koja je epitet jednog od vodećih DJ-eva današnjice opravdala sjajnim i krajnje emotivnim setom na glavnoj Addiko Tesla bini.

Publika je skandirala njezino ime, zbog čega je čak dva puta produžavala set, sve dok sunce iznad magične lagune nije u potpunosti donijelo duh famozne Exitove Dance Arene, ali i vodećih party destinacija kakva je Ibiza! Ona je ostala još dugo poslije nastupa i razgovarala s fanovima, uslišivši nebrojene molbe za foto uspomenom na jedno istinski nestvarno jutro.

Da publika već bude na apsolutnom vrhuncu, pobrinuo se neponovljivi Sven Väth koji je s nepojmljivom lakoćom demonstrirao što je definicija vrhunskog DJ-a, a u njegovom slučaju i jednog od lidera globalnog techno pokreta u posljednjih 30 godina! Da je svijetla budućnost scene pokazao nam je i jedan od najistakinutijih techno izvođača novog vala Ilario Alicante, koji je nizao neke od svojih najboljih numera uz glasno odobravanje publike.

Prije ovog šestosatnog techno praznika na glavnoj pozornici je vladao hip-hop u svojim raznim stilovima, a svakako najviše uzbuđenja izazvala je mlada britanska trap-jazz diva IAMDDB, čiji se zvuk pokazao savršenim za ove sunčane dane koji su stigli u Umag zajedno s festivalom. I sva očekivanja od asova s naših prostora, sinoć su bila nadmašena, a posebno su se istaknuli famozni showman Vojko V, trap guru Fox, dvojac britkih stihova Krankšvester, ali i popularni sastavi High5 i Hazze.

Večeras se na Addiko Tesla pozornici očekuje provod za pamćenje, uz najveću hip-hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalni trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola, te jednog od vodećih globalnih hitmakera Mahmuta Orhana i regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Na Nautilus pozornici posjetitelje očekuje najprodavaniji Beatport izvođač 2016. godine Enrico Sangiuliano, nenadmašna techno zvijezda regije Marko Nastić, iskusni DJ Jock i Petar Dundov i još desetci imena Sea Star festivala koja će lagunu Stella Maris dovesti do ključanja! Ulaznice za večerašnji spektakl u Umagu mogu se kupiti na ulazima festivala i to po cijeni od 199KN!

Kraj trećeg Sea Stara obilježit će se na poseban način. Program u Stella Marisu započet će u nedjeljnim jutarnjim after-partyjem, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajat će do podneva. Izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 vinarija diljem Istre u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma.

25.05.2019. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh