« Život
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
COOL

WNDRDOG sweatshirts za pse

Iako su prvenstveno napravljene kako bi ljubimcima osigurale toplinu, udobnost i nesputanost u hladnim danima, WNDRDOG brine i o 'vau efektu' vašeg čupavca

WNDRDOG True Colors kolekcija
WNDRDOG True Colors kolekcija (Arhiva)
Više o

WNDRDOG

Upravo u vrijeme temperaturnih minusa ali i blagdanskih darivanja novi hrvatski dizajnerski brend za obožavane ljubimce i njihove ljubitelje, WNDRDOG, predstavlja svoju prvu kolekciju sweatshirtica za pse dostupnu u Croatian Design Superstore, slastičarnici Vau Torte i putem webshopa na službenoj stranici www.wndrdog.com

Izrađene od vrhunskih materijala WNDRDOG sweatice brižno su dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj. Iako su prvenstveno napravljene kako bi ljubimcima osigurale toplinu, udobnost i nesputanost u hladnim danima, WNDRDOG brine i o 'vau efektu' vašeg čupavca, a ovom se kolekcijom pozabavio najboljim od pasa - njihovim karakterom.

Kolekciju imena True Colors posvetili su otkrivanju karaktera i nestašluka, onog što ih čini svojima i nezamjenjivima, bilo da su 'Master of Disaster', 'Cuddle Monster' ili možda 'Foodie'. Pretočili su njihove luckaste osobine u ove i druge šarmantne natpise, ukrasili trendi coflekima šarenim poput osobnosti pasa, a minimalistički dizajn i ležerna, urbana elegancija WNDRDOG sweatice čine pravim lifestyle statementom za ljubimce.

WNDRDOG je brend koji dizajn, luksuz i funkcionalnost spaja s plemenitim ciljem i humanom ideologijom. Svjesni problema napuštenih životinja u Hrvatskoj i stigme koju nezasluženo nose, dio prihoda doniraju upravo njima, a brend podržava udomljavanje, odgovorno vlasništvo te nastoji promicati solidarnost i pozitivne društvene promjene. Na ovaj način vlasnici će uživati sa svojim ljubimcima, ali i osjetiti zadovoljstvo pomaganja i promicanja svojih vrijednosti kroz brend koji nose.

Na True Colors kolekciji WNDRDOG je udružio snage s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo čijim psima je namijenjen dio prihoda od njene prodaje. Zajedno žele poručiti kako su svi psi vrijedni ljubavi i pažnje, a prava prijateljstva, ona utemeljena na uzajamnom prihvaćanju i nadopunjavanju ne poznaju podrijetlo i predrasude.

U ovoj toploj ideji i mekim sweaticama ne moraju uživati samo psi, već i njihovi ljubitelji. U želji da ispričaju priču o snažnoj povezanosti ljubimaca i njihovih vlasnika u WNDRDOGu su se poigrali i načinom na koji psi vide nas i dizajnirali limited edition sweatice za njihove ljudske prijatelje, kako bi zajedno pokazali svoju kompatibilnost, ljubav i osobnosti.

WNDRDOG su podržala i poznata lica koja su nam ovom prigodom otvorila vrata u svoje shvaćanje odnosa sa životinjama, opisali vrckave karaktere i nepodopštine svojih ljubimaca te u True Colors kolekciji odabrali odjevne predmete koji najbolje opisuju njihove šarene osobnosti, ljubav i nadopunjavanje.

Nadamo se da ćete u WNDRDOG True Colors kolekciji uživati i Vi i Vaši ljubimci i zajedno pokazati svoje istinske boje.

O brendu:

WNDRDOG je hrvatski dizajnerski brend za neustrašive čuvare kauča, dobre duhove kuhinjskih podova, neumorne sakupljače najdražih nam cipela, one zaglađene i one zapetljane, voljene ili one koji sanjaju da to postanu, i njihove ljubitelje.

Spajamo potrebe i luckaste želje ljubimaca i njihovih ljudi, slavimo sličnosti i različitosti, obogaćujemo stil, ističemo osobnost i dizajniramo elegantne, udobne i razigrane proizvode brižno izrađene u Hrvatskoj.

WNDRDOG je brend inspiriran čudesnom ljubavi jedne napuštene kujice koja nam je pokazala da su dobrota i karakter ono najvrjednije u svima nama i naučila nas da, bez obzira odakle dolaze i koliko čičaka u krznu nose, svi zaslužuju nekoga tko će nanjušiti koliko su WNDRful.

Stoga dijelom naših prihoda i pomažemo napuštenim životinjama da preokrenu svoje sudbine, a WNDRDOG ljubimcima i njihovim ljubiteljima omogućavamo ne samo da pokažu svoj autentični stil već i da nose proizvod koji odražava njihove vrijednosti.

Facebook: https://www.facebook.com/wndrdog/?fref=ts

Instagram: http://instagram.com/_wndrdog_

16.12.2016. 13:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh