« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
WINDAYS

WinDays20 konferencija održat će se online

Pogledajte raspored WinDays20 powered by Microsoft konferencije i odaberite koja ćete predavanja gledati i slušati - a sva koja vam promaknu možete pogledati i kasnije u videosnimci

WinDays
WinDays (Arhiva)
Više o

WinDays

,

WinDays 2020

WinDaysi su jedina konferencija na kojoj možete saznati hoće li budućnost obilježiti roboti ili ljudi - zato ne propustite 20. izdanje konferencije koje će se održati online od 7. do 9. prosinca 2020!

Pogledajte raspored WinDays20 powered by Microsoft konferencije i odaberite koja ćete predavanja gledati i slušati - a sva koja vam promaknu možete pogledati i kasnije u videosnimci. U svoj raspored obavezno ubacite WinDays keynote koji će se održati u srijedu, 9. prosinca u 11:45!

Kad bi WinDays20 keynote bio film, vjerojatno bi se zvao Sudar titana. Da je u ponudi kladionica, sigurno bi bio najtipovaniji događaj jer su oba sudionika poznata imena iz svijeta biznisa i tehnologije s potpuno drugačijim backgroundom, a njihov duel na programu je u srijedu, 9. prosinca u 11:45. U lijevom kutu Steven Van Belleghem. Ekipa za koju igra: biznis. Autor nekoliko bestselera i keynote govornik s više od 1000 održanih prezentacija. Stručnjak za budućnost korisničkog iskustva. U desnom kutu Rafal Lukawiecki. Ekipa za koju igra: tehnologija. Ima puno obožavatelja unutar ICT zajednice. Predavač na velikim IT konferencijama, na kojima je dijelio pozornicu s Billom Gatesom i Neilom Armstrongom. Podatkovni znanstvenik i stručnjak za umjetnu inteligenciju i napredne analize.

Obojica se slažu da je biznis bez tehnologije nemoguć, no što misle o kontroverznim tehnološkim temama? Što će se dogoditi s trgovinama - hoćemo li kupovati „uživo" ili će umjetna inteligencija obavljati sav naš shopping? Hoće li roboti preuzeti ljudska radna mjesta? Koliko daleko može ići manipulacija našim idejama kada umjetna inteligencija postane zrelija tehnologija? Tehnologija u velikoj mjeri diktira smjer u kojem se kao društvo krećemo, a kako ćemo se s time nositi pitanje je za WinDays20 keynote govornike.

Nećete imati priliku družiti se na kavama i WinDays partyjima, no možete se povezati putem WinDays Poslovne mreže. Nadograđena verzija Poslovne mreže vam (ukoliko se priključite) omogućava da izravno kontaktirate ostale članove Mreže, dogovorite poslovni sastanak ili kavu te chatate s članovima Mreže koji se zateknu na istom predavanju. Najuporniji skupljači WinCoina (virtualne konferencijske valute) osvojit će vrijedne nagrade: električni bicikl, vikend za dvoje u Maistra hotelu i električni romobil.

Još uvijek stignete nabaviti svoju kotizaciju za online praćenje konferencije OVDJE https://www.windays.hr/prijava

Piše: Sanja Ledinek
01.12.2020. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh