« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Wiko Power U10 ima bateriju koju punite samo 2 puta tjedno

Wiko Power U10 ima IPS 6.8" zaslonu u HD+ rezoluciji. Njegov diskretan i elegantan V oblik u formatu 20,5:9 maksimizira iskustvo širokog zaslona

Wiko Power U10
Wiko Power U10 (Arhiva)
Više o

Wiko

,

Wiko Power U10

Uz Wiko Power U10 pametni telefon pripremite se za kontinuirano iskustvo s baterijom od 5000 mAh koja na jednom punjenju nudi autonomiju od 3.5 dana rada zahvaljujući AI Power optimizaciji energije.

Wiko Power U10 ima IPS 6.8" zaslonu u HD+ rezoluciji. Njegov diskretan i elegantan V oblik u formatu 20,5:9 maksimizira iskustvo širokog zaslona.

Pogoni ga A25 octacore 1.8 GHz aplikativni procesor u kombinaciji 3 GB RAM-a. Power U10 lako pohranjuje uspomene pomoću memorije od 32 GB i opcionalno s MicroSD karticom od 256 GB. Nudi Dual SIM opciju omogućujući tako jednostavnu organizaciju privatnog i profesionalnog života.

Zabava je uvijek pri ruci u pokretu s uključenim audio priključkom i FM stereo uređajem. Namjenski gumb Google Assistant nudi jednostavnu funkciju dodira i zadržavanja za trenutni pristup svijetu.

DIZAJN

Birajte svoj izgled između 3 različite nijanse stražnjeg poklopca: karbon plava, denim plava ili tirkizna. Na ovoj stražnjoj strani je 13 MP Camera Go Edition s namjenskim Night Mode načinom rada, omogućavajući poboljšane snimke pri slabom osvjetljenju. Naravno, tu su HDR i Face Beauty koji poboljšavaju kvalitetu i izgled vaših fotografija.

Android GO

Power U10 radi pod Android Go 11 sustavom, Nudi Face Unlock i

Simple Mode, novo sučelje tako da uključuje omiljene aplikacije, bitne kontakte ili postavke po želji.

DODATCI PO MJERI

Uronite u virtualnu realnost širokokutnog prikaza na velikom zaslonu koji je u potpunosti zaštićen zahvaljujući prozirnoj prednjoj foliji Easy Folio. Dvostruka zaštita isporučuje se s prilagođenim paketom dodatne opreme koji sadrži prozirnu savitljivu futrolu za potpunu, robusnu zaštitu i precizno izrezano kaljeno staklo. Nevidljivi štitnik zaslona precizno je oblikovan da odgovara vašem Power U10 za diskretnu zaštitu zaslona, a otporan je na udarce i oštećenja.

Sve to kao i sam pametni telefon koštat će vas ispod 1000 kuna.

O WIKO BRENDU

WIKO, globalni brend za mobilne uređaje, osnovan je 2011. godine u Marseilleu na jugu Francuske. Danas posluje u preko 30 zemalja širom svijeta, a ubraja se u TOP 5 brendova pametnih telefona u zapadnoj Europi. Potaknuta svojim uspjehom na europskom tržištu, tvrtka ima sve veću međunarodnu prisutnost u Aziji, Africi, Bliskom Istoku i u SAD. WIKO je dio Tinno Mobile Technology Corp., inovativne organizacije specijalizirane za razvoj i proizvodnju pametnih telefona, osnovane u lipnju 2005. u Shenzhenu, P. R. Kina. Grupa sada ima 7 istraživačko-razvojnih centara i 3 proizvodne lokacije, što predstavlja industrijski park površine 300 000 M2. Ima oko 4.000 zaposlenika širom svijeta.

04.07.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh