« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

ASUS ROG nova generacija radijatora i ventilatora za gaming računala

Asus vodeno hlađenih CPU radijatora mogli bi biti prvi izbor za uradi sam ekipu koja sastavlja računala

ASUS ROG
ASUS ROG (Arhiva)
Više o

ASUS RoG

,

ventilatori

Tri nove serije ASUS vodeno hlađenih CPU radijatora privlače pozornost ventilatorima visokih performansi, prilagođenim svjetlosnim efektima i šestogodišnjim jamstvom.

Asus vodeno hlađenih CPU radijatora mogli bi biti prvi izbor za uradi sam ekipu koja sastavlja računala. Uz to, ASUS je također lansirao novi ventilator za hlađenje, dizajniran da radi punom brzinom, dalje bude izuzetno tih i visokoučinkovit.

ROG Ryujin II integrirano hlađenje vodom

ROG Ryujin II serija ima ugrađenu sedmu generaciju Asetek pumpe i Noctua Industrial PPC ventilatore, te dodatne ventilatore za područje utora matične ploče.

Vanjski poklopac pumpe opremljen je LCD zaslonom od 3,5 inča s na prvi pogled jasnim osnovnim podacima nadzornog sustava, a grafička animacija može se prilagoditi putem Armory Crate softvera za stvaranje ekskluzivnih značajki.

ROG Strix LC II ARGB integrirano hlađenje vodom

Serija ROG Strix LC II ARGB dostupna je u veličinama hladnjaka od 240, 280 i 360 mm s tekućim hlađenjem visokih performansi.

TUF Gaming LC ARGB integrirano hlađenje vodom

Serija TUF Gaming LC ARGB posebno je dizajnirana za igraće konzole srednje veličine i prošla je IP5X certifikat otpornosti na prašinu kako bi osigurala pouzdanost, trajnost i izvanredne performanse ventilatora.

ROG Strix XF 120 ventilator za hlađenje

ROG Strix XF 120 je 4-pinski PWM ventilator za hlađenje veličine 120 mm. Ima širok raspon podešavanja brzine od 250 o / min do 1800 o / min.

ROG Strix XF 120 prihvaća tehnologiju "360 ° magnetskog ležaja" visoke stabilnosti, koji može smanjiti buku i habanje od trenja, a vijek trajanja je 400 000 sati rada. Ventilator je okružen antivibracijskim jastučićima, a radni volumen je izuzetno nizak , omogućavajući igračima da rade u okruženju bez buke.

03.07.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh