« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ZNATE LI?

WhatsApp za Android i iOS - nove značajke

WhatsApp aplikacija za Android i iPhone uređaje nadograđena je novim zanimljivim značajkama i alatima

Evo novosti!
Evo novosti! (Arhiva)
Više o

Android

,

WhatsApp

,

iOS 10

WhatsApp instant messaging je iznimno popularna platforma s  više od jedne milijarde korisnika. Možda se tajna popularnosti krije u čestim nadogradnjama koje nisu samo ispravci bugova već uvode nove mogućnosti. Što WhatsApp donosi u najnovijoj nadogradnji aplikacija za iOS i Android temeljene uređaje?

WhatsApp nadogradnja uvodi dvije značajke identične za Android i iOS korisnike. Prva je slanje i prosljeđivanje poruka većem broju ljudi odjednom, što do sada nije bilo moguće. Druga je mogućnost slanje poruka samo određenoj osobi u grupnim razgovorima. Ostatak noviteta je specifičan za svaku platformu.

Android WhatsApp aplikacija dobiva ugrađen alat za uređivanje fotografija. Osim pisanja i crtanja po fotografijama ili slikama omogućeno je uređivanje fotografije pomoću naljepnica. Uz navedeno, nova inačica aplikacije nudi mogućnost korištenje bljeskalice na prednjoj kameri za snimanje boljih selfija u uvjetima slabog osvjetljenja. Ali to nije sve. Novina je podrška geste listanja, povlačenjem prsta prema gore ili dolje za povećava ili smanjuje zuma na snimljenim videozapisima.

WhatsApp ažuriranje za iOS 10 je dostupno na App Store i 'teži' 84,2 MB. Noviteti uključuju  sljedeće opcije: Izravno odgovoriti na poziv ili ga odbaciti iz zaključanog zaslona, zatražiti od Siri virtualne asistentice da uspostavi telefonski poziv ili pošalje poruku putem WhatsApp-a, kod snimanja fotografija ili videa dvostrukim dodirom zaslona brzo se prebaciti između prednje i stražnje kamere. Dodan je widget za brzi pristup do chata ili baciti pogled postoje li nepročitane poruke.Što mislite o novim promjenama? Sviđaju li vam se ili mislite da nisu ništa posebno?

Piše: Sanja Ledinek
26.09.2016. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh