« Spektakli
objavljeno prije 9 godina
BEN ELTON&QUEEN

We Will Rock You - mjuzikl iz budućnosti

Radnja se odvija u budućnosti, na planetu koji se nekada zvao Zemlja. Globalizacija je završena

We Will Rock You!
We Will Rock You! (AdriaEntertainment)
Više o

mjuzikl

,

ulaznice

,

Queen

,

cijena ulaznica

,

We Will Rock You

,

Ben Elton

Svi gledaju iste filmove, slijede istu modu, ali i razmišljaju na jednak način, imaju iste misli. To je Ga Ga svijet - svi su sigurni, i sretni; osim ako ste buntovnik. Osim ako želite ROCK!. Na planetu Mall svi glazbeni instrumenti su zabranjeni. Kompjuterske tvrtke programiraju glazbu koja se može slušati. To je era „boy bendova" i „girl bendova". Ili skupina djevojaka s nekoliko dečki koji ionako izgledaju kao cure. Ni u glazbi ništa nije slučajno, svi hitovi su predodređeni godinu dana unaprijed.

Caught in a landslide, no escape from reality. (Zahvaćen odronom, nema bijega od stvarnosti)

Ali otpor raste. Ispod blještavih gradova, dolje u „dubljim" dijelovima grada žive izopćenici, boemi - Bohemians. Buntovnici koji vjeruju da je nekada postojalo Zlatno Doba u kojem su mladi osnivali vlastite bendove i pisali vlastite pjesme. To vrijeme oni zovu - Rapsodija (The Rhapsody).

Open your eyes, look up to the skies and see. (Otvori oči, pogledaj u nebo i vidi.)

Legenda kaže kako negdje na Planetu Mall još uvijek postoje instrumenti. Moćna sjekira velikog dugokosog boga gitare je sakrivena i duboko zakopana negdje u stijeni. Boemi trebaju heroja koji će naći sjekiru i izvući ju iz kamena. Da li je prava osoba za to onaj koji sam sebe naziva Galileo?

He's just a poor boy. From a poor family. (On je samo skroman dečko. Iz skromne obitelji.)

Ga Ga policajci također traže Galilea te ukoliko ga oni prvi uhvate zasigurno će ga odvesti pred kraljicu imena Killer Queen koja će ga poslati u Zaborav preko Sedam Rhye Mora. Tko je Galileo? Gdje je izgubljena sjekira Dugokosog? Gdje je mjesto na kojemu živi rock?

Any way the wind blows. (Kako god vjetar puše.)

Odgovore na iznad postavljena pitanja, otkrivanje legende uz avanturistički doživljaj mjuzikla popraćenog najvećim hitovima grupe Qeen hrvatska publika će imati priliku vidjeti u svibnju 2013. godine u Areni Zagreb u slijedećim terminima:

24.5.2013., petak, u 20:00 sati

25.5.2013., subota, u 20:00 sati

26.5.2013., nedjelja, u 16:00 sati

Ulaznice za ovaj glazbeno scenski spektakl u prodaji, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi se može naći i popis svih prodajnih mjesta).

Cijene ulaznica su:

LOŽA: 800 kn

SJEDENJE SREDINA: 300 kn

SJEDENJE SA STRANE: 250 kn

TRIBINA 1: 200 kn

TRIBINA 2: 175 kn

*** Zbog velike produkcije, u prodaji je samo 4000 ulaznica po predstavi.

***Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!

*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

WE WILL ROCK YOU, mjuzikl Ben Eltona, inspiriran grupom QUEEN i njihovom hitom kreće na svoju prvu veliku svjetsku turneju! Tokom protekle dvije godine, mjuzikl je postigao izvanredan uspjeh u Velikoj Britaniji uz konstanto rasprodane ulaznice, a uskoro će show biti izveden u odabranim gradovima diljem svijeta, između kojih se na popisu nalazi i Zagreb! S izvrsnim izvedbama velikih hitova legendarne grupe Queen, ovo će biti najspektakularnija mjuzikl turneja ikad viđena! Fenomen koji se ne smije propustiti!

Ben Elton je mjuzikl napisao ga u suradnji s članovima grupe Queen: gitaristom Brianom Mayom i bubnjarem Rogerom Taylorom. WE WILL ROCK YOU s hitovima grupe Queen predstavlja show koji se može mjeriti sa spektaklom kakav su Queen priređivali na svojim koncertima.

"Ovo je predstava o legendi", kaže Ben Elton. "Preuzeli smo legendu o Queenu i stvorili vlastitu fantastičnu priču o mladima u borbi protiv velike korporacije koja želi suzbiti njihovu individualnost i ljubav prema glazbi. Potreban je junak koji će im pomoći u njihovoj borbi, a mi imamo dva - sanjara Galilea i vrckavu rokericu Scaramouche. Pogodite tko na kraju pobjedi? "

Brian May dodaje: "Nevjerojatna prednost je to što se Benov scenarij može shvatiti i metaforički. Nakon što izađu sa predstave, ljudi imaju osjećaj da odsada na čudan način poznaju Queen, naše borbe i naše putovanje."

„ONE DREAM, ONE VISION, ONE SMASH HIT!'

(„Jedan san, jedna vizija, jedan hit!")

WE WILL ROCK YOU!

SLUŽBENA WEB STRANICA: www.wewillrockyou.co.uk/tour;

06.03.2013. 13:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh