« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SPEKTAKL

Chippendales u Zagrebu za Dan žena

Spektakularni plesači koje obožavaju žene širom svijeta plesat će za Zagrepčanke u Hypo centru

Samo bez pipkanja, cure
Samo bez pipkanja, cure (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

Dan žena

,

Chippendales

,

hypo centar

Na Dan žena hrvatske ljepotice zabavit će najaktraktivnija svjetska muška plesna skupina Chippendales.

Chippendales je najpoznatije svjetsko ime kada je riječ o zabavi isključivo za dame. Godinama nastupajući za milijune žena diljem svijeta stvorili su brand GIRLS NIGHT OUT. Chippendalesi ostvaruju skrivene fantazije, ali i pobuđuju sasvim nova iskustva. Jedina svrha showa je da se žene tu noć zabave.

Izvođači vježbaju svoj nastup svaki dan po nekoliko sati, zdravo žive i brinu se da se dobro naspavaju kako bi svaki dan izgledali savršeno. Članovi grupe su profesionalni plesači koji treniraju godinama. Svojim profesionalizmom show GIRLS NIGHT OUT postao je jedinstveno iskustvo i jedna od najpoznatijih svjetskih modernih predstava. Ovi muškarci imaju zadovoljstvo svaku večer nastupati ispred pune dvorane oduševljenih žena. Može li se još netko time pohvaliti?

Kao što je svaka žena posebna i ima svoju jedinstvenu skrivenu želju i fantaziju, svaki izvođač ima svoju izgrađenu osobnost i „isklesan" izgled. Upravo to je karakteristika ovog showa - svatko može naći nešto što im se sviđa. Sigurno će svaka žena u petak, 8.3.2013. u Hypo centru naći svog omiljenog plesača!

Nabildani momci koji definitivno privlače pažnju znaju pripremiti nezaboravan nastup, a uvjereni smo kako će i hrvatske ljepotice to potvrditi; ukoliko ne ostanu bez teksta.

Riječ je o glazbeno-scenskom spektaklu i visokobudžetnom showu s vrhunskom koreografijom. U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu. Izvođači osobno ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici (umjetnici je riječ koja ih uistinu opisuje) uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

Svaka dama, djevojka i žena pozvana je na GIRLS NIGHT OUT! Smije se gledati, ne smije se dirati! Dopustite same sebi da se fenomenalno zabavite i priuštite si pogled na savršeno oblikovana, sjajna muška tijela. Osim što dobro izgledaju, dobro i plešu!

Prema riječima jednog od plesača, njihov show „ženama pruža dvostruko zadovoljstvo - nakon što ih odgledaju, žene idu kući svojim muževima i dečkima i tek onda počinje prava zabava!".

ULAZNICE za ovaj spektakularan muški show su ograničene. U prodaji su na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr, a podijeljene su u slijedeće kategorije:

Stajanje - 175 kn

Parter sjedenje - 250 kn
VIP parter - 350 kn (ulaznice za prva dva reda + meet and greet* + šampanjac)

Meet and greet - upoznavanje s Chippendales članovima za kupce VIP partera bit će organizirano uoči samog početka nastupa.

05.03.2013. 15:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh