« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Wayne Rooney priprema vjenčanje za pamćenje

Pet milijuna vrijedno vjenčanje održat će se 16. lipnja

Rooney i Coleen zajedno su šest godina, a britanski je mediji nazivaju antipatičnom djevojkom najružnijeg nogometaša
Rooney i Coleen zajedno su šest godina, a britanski je mediji nazivaju antipatičnom djevojkom najružnijeg nogometaša (Getty Images)
Više o

Wayne Rooney

,

Coleen McLoughlin

Nogometni reprezentativac Engleske i igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney 16. lipnja će se vjenčati sa svojom zaručnicom Coleen McLoughlin.

Vjenčanje će stajati oko pet milijuna funti, a pripreme su već gotove. No, prije dana ‘D’, Rooney je, kako i priliči, otputovao na Ibizu kako bi ondje proveo četverodnevnu momačku večer u društvu šesnaestorice svojih najbližih prijatelja.

Odmah po dolasku na Ibizu, raj za partyje, momci su stupili u lokalni ekskluzivni klub Amnesia, nakon čega su tulumarenje nastavili u vili koja je tom prigodom opskrbljena stotinama litara piva i votke.

Votka, Ibiza i klubNogometaš je momačku večer proveo na Ibizi, u klubu Amnesia, a tulum su nastavili u luksuznoj vili čiji najam stoji 20 tisuća funti tjedno. Na partyju je bilo petnaestak Rooneyjevih najboljih prijatelja koji su večer opisali kao party stoljeća. 

Rooney je od zaposlenika u vili tražio da mu dostave njegovu najdražu WKD votku, ali društvo se moralo zadovoljiti s jedinom alternativom, Smirnoff Ice votkom.

Vila koju je Wayne iznajmio ima vlastiti bazen, poslugu, fontanu i antikni bijeli pijano, a cijena joj je 20 tisuća funti tjedno.

Coleen je pak vrlo odrješita kad je u pitanju dostojanstvenost vjenčanja, pa je zaručniku zaprijetila da svadba mora biti fina.

Upozorila je nogometaša i njegove prijatelje da ne rade nikakve spačke, kao npr. brijanje Rooneyjevih obrva, kako ne bi upropastili ekskluzivne fotografije glamuroznog vjenčanja koje, zasad, nepoznatoj agenciji namjeravaju prodati za tri milijuna funti.  (METRO) 

05.06.2008. 06:22:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh