« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
KARAKTERAN JE?

Wayne Rooney igra protiv Švicarske unatoč aferi s prostitutkom

Ponajbolji engleski reprezentativac Wayne Ronney trenutno je usred skandala s varanjem trudne supruge, ali Capello ga je uvrstio u momčad

wayne rooney afera
wayne rooney afera (Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

Wayne Rooney

,

engleska nogometna reprezentacija

,

Paul Krugman

Wayne Rooney će igrati u današnjoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvesntvo 2012. protiv Švicarske unatoč varanju svoje trudne supruge Coleen s prostitutkom.

"Rooney će igrati. Razgovarao sam s njim tijekom treninga i on jedva čeka utakmicu. Mislim da imam dovoljno iskustva da znam procijeniti kad je igrač željan igre. Mi smo ovdje usredotočeni na utakmicu koja nas čeka, a ne na privatni život igrača", kazao je izbornik Fabio Capello.

Rooney je prošlog tjedna briljirao u pobjedi protiv Bugarske 4:0 na startu kvalifikacija za EURO. No, samo dan nakon utakmice postao je glavna priča žutog tiska na Otoku. Prema pisanju britanskih tabloida Rooney je varao svoju trudnu suprugu Coleen s prostitutkom kojoj je plaćao više od 1.000 eura po noći. Rooney je sedam puta u zadnja četiri mjeseca platio Jennifer Thompson za seksualne usluge. Navodno je sve priznao supruzi, a prijateljima je povjerio kako se boji da je njihov brak gotov.

I kapetan reprezentacije Steven Gerrard očekuje da ova seksualna afera neće nimalo utjecati na Rooneya. "Razgovarao sam s njim i siguran sam da će biti odličan, baš kao i u susretu protiv Bugarske. Rooney je karakteran momak i uvijek kad izađe na teren možete očekivati veliku predstavu", kazao je Gerrard. (hina/metro-portal)

07.09.2010. 13:19:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh