« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
MISS THOMPSON

Wayne Rooney varao trudnu suprugu s prostitutkom

Rooney se pridružio nekim kolegama iz engleske reprezentacije varajući suprugu, i to s prostitutkom koju je plaćao 1.000 eura po noći

wayne rooney prevara
wayne rooney prevara (Getty Images)
Više o

prevara

,

Wayne Rooney

,

Paul Krugman

Wayne Rooney, jedan od najboljih engleskih nogometaša, postao glavna priča tabloida u Velikoj Britaniji, i to svega 24 sata nakon što je briljirao u pobjedi svoje reprezentacija protv Bugarske (4:0) u kvalifikacijama za EURO 2012.

Prema pisanju britanskog tiska, Rooney je varao svoju trudnu suprugu Coleen s prostitutkom Jennifer Thompson kojoj je plaćao više od tisuću eura po noći. Rooney joj je navodno sedam puta u zadnja četiri mjeseca platio za seksualne usluge.

>> Ashley Cole varao suprugu Cheryl s tajnicom

Gospođica Thompson nije propustila trenutak medijske slave i otkrila je novinarima kako ju je napadač Manchester Uniteda vodio u hotele s pet zvjezdica, te skupocjene restorane i noćne klubove. Rooney je navodno sve priznao supruzi, a prijateljima je povjerio kako se boji da je njihov brak gotov.

"Bojim se kako mi ovoga puta neće oprostiti," povjerio se Rooney svom prijatelju.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello nije želio komentirati obiteljske probleme svog ponajboljeg igrača, dok su čelnici Engleskog nogometnog saveza poručili kako će Rooney putovati u Švicarsku gdje će Gordi Albion u utorak igrati drugu utakmicu u sklopu kvalifikacija za EURO. (hina/metro-portal)

05.09.2010. 19:35:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh