« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
WOW!

Watersov The Wall stigao u 50 kamiona s opremom

Pretpostavlja se da će ovogodišnja stadionska turneja rušiti vlastite rekorde koji su postavljeni tokom prethodne turneje po arenama

Spektakl se približava
Spektakl se približava (Adria Entertainment)
Više o

Poljud

,

Roger Waters

,

The Wall

Trenutno se na Poljudu odvijaju posljednje pripreme vezane uz koncert Rogera Watersa. Za ovaj jedinstveni audio vizualni spektakl potrebno je 50 kamiona s opremom.

Za postavljanje i fiksiranje same pozornice koristi se 38 000 litara vode. Za vrijeme trajanja koncerta, za izgradnju zida koji je dio scenografije, koristit će se 500 posebno dizajniranih cigli. 

Osim puno pirotehnike koja pojačava vizualni dojam, nad stadionom će preletjeti maketa aviona. Dječji zbor splitske glazbene škole Josipa Hatzea će zajedno s Roger Watersom izvesti dio pjesme Another Brick in The Wall, part 2.

Pretpostavlja se da će ovogodišnja stadionska turneja rušiti vlastite rekorde koji su postavljeni tokom prethodne turneje po arenama. Pink Floydov album THE WALL je jedan od najutjecajnijih albuma u povijestirock glazbe, a trenutno aktualna Roger Watersova turneja je jedna od najvećih i najzahtjevnijih pothvata u glazbenoj koncertnoj industriji.

Roger Waters uživa u ljepotama hrvatskog Jadrana i grada Splita. Za vrijeme njegovog boravka u Splitu bit će mu ponuđene delicije iz Jadranskog mora. 

Osim hrvatskih domaćih specijaliteta, posebni zahtjev bila je voda marke Evian, dijetna Coca Cola, kvalitetno crno vino, svježi korijen đumbira, med i čaj. U garderobi na stadionu ga očekuje elegantni ambijent s crnim foteljama i puno biljaka.

Još uvijek ima ulaznica za veliki koncert koncerta Rogera Watersa, The Wall koji će se sutra (23.7.2013.) održati na stadionu Poljud u Splitu! Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. Također, na sam dan koncerta, radit ce blagajna stadiona Poljud.

Cijene ulaznica su sljedeće:

VIP LOŽE - 500 kuna
FAN PIT- 300 kuna
TRAVNJAK- 280 kuna
TRAVNJAK 2 - 100 kuna
SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 320 kuna
SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 260 kuna
SJEDENJE 3 - sektori H, M - 180 kuna
SJEDENJE 4 - sektori I J, K, L - 100 kuna

Na sam dan koncerta (23.7.2013.), zbog velikog broja posjetioca, svim građanima i turistima se savjetuje korištenje prometnica (i parkirališnih mjesta) koje nisu u neposrednoj blizini stadiona Poljud. Također svim posjetiocima koncerta se savjetuje da na mjesto održavanja (stadion Poljud) dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion. 

Spektakl THE WALL Rogera Watersa počinje točno u 20:45. Nema predgrupe.

Hrvatska ima veliku čast i priliku vidjeti Rogera Watersa   po drugi puta. Remek djelo Rogera Watresa jedinstveni je tip stadionskog koncerta obzirom da uključuje mega produkciju, te je spoj rock koncerta i umjetničkog performansa. 

23.07.2013. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh