« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
BILI SMO

Nedjelja na Soundwaveu

Soundwave nastavlja s radom još danas, u ponedjeljak, ali programom manjeg opsega koji će se sastojati uglavnom od DJ nastupa na dva stagea

Sjajna nedjelja na Soundwaveu
Sjajna nedjelja na Soundwaveu (Metro)
Više o

festivali

,

Soundwave

,

Garden Tisno

Predzadnji dan SOUNDWAVE festivala predstavljao je i vrhunac čitavog eventa jer su nastupili i neki od vrhunskih glazbenika svjetskog kalibra, poput ROBERT GLASPER EXPERIMENTA, hip hop-soul-jazz benda koji vodi jedan od najkvalitetnijih jazz klavijaturista današnjice, Robert Glasper.

Dobitnici ovogodišnjeg Grammyja za najbolji R&B album (Black Radio), Glasper i ekipa su s lakoćom razvalili sada već pomalo iscrpljeni Sounwave, dok je scenom potpuno dominirao izvanredan pjevač, klavijaturist, vocoderist i saksofonist Casey Benjamin, i to ne samo svojim glazbenim umijećem već i ekscentričnim izgledom.

Šteta što ne postoji festival koji bi ugostio uglavnom ovakve izvođače jer Glaspera i ekipu još uvijek zanima muzika i širenje glazbenih horizonata, a ne samo stupanj komercijalnosti...

Nakon ovakvog vrhunca večeri koji je uslijedio već u predvečernjim satima bilo je teško ufurati se u ostale nastupe, premda ih je bilo odličnih, poput latino-tropical cirkusa QUANTICA & ONDATROPICA ili trip-hopičnog BONOBA.

Soundwave nastavlja s radom još danas, u ponedjeljak, ali programom manjeg opsega koji će se sastojati uglavnom od DJ nastupa na dva stagea, čime će završiti i ovogodišnja najposjećenija party ludnica na Gardenu Tisno.

Onima koji još nisu posjetili ovu party lokaciju najtoplije preporučujemo festivale koji slijede - SUNCEBEAT idući vikend i STOP MAKING SENSE onaj nakon. 

22.07.2013. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh