« Film
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KRAJ ČAROBNE PRIČE

Warner Bros prikazao najavu posljednjeg dijela serijala o Harryju Potteru

VIDEO: "Vaše će srce kucati kao ludo - završetak je uistinu napet", kazala je Emma Watson koja glumi Hermione

WB prikazao najavju za drugi dio posljednjeg Harryja Pottera
WB prikazao najavju za drugi dio posljednjeg Harryja Pottera (HarryPotter.WarnerBrothers)
Više o

Harry Potter i darovi smrti

Hollywoodski studio Warner Bros prikazao je najavu posljednjega u nizu filmova o Harryju Potteru, "Harry Potter i darovi smrti - Drugi dio", a u najavnom filmiću koji traje 93 sekunde predstavljeni su glavni glumci, producenti, redatelj David Yates i kratki ulomci iz kojih je vidljivo da će film biti mnogo dinamičniji od prethodnog.

Producenti serijala o Harryju Potteru odlučili su posljednju knjigu autorice J.K. Rowling podijeliti na dva filma, i dok je "jedinica" bila relativno zatomljena, drugi bi dio trebao biti s puno više akcije.

"Vaše će srce kucati kao ludo - završetak je uistinu napet", kazala je Emma Watson koja glumi Hermione. "Ovo je spektakularniji akcijski uradak", dodao je redatelj Yates. U najavnom filmiću može se vidjeti poljubac Harryja i Ginny Weasley te okršaj između dječaka čarobnjaka i njegova suparnika Voldemorta.

Prvih sedam filmova ostvarilo je zaradu od 6,4 milijarde dolara. Drugi dio diptiha "Harry Potter i darovi smrti" pojavit će se u kinima 15. srpnja. Očekuje se da će biti najveći filmski hit 2011., djelomice i zbog toga jer će biti dostupan i kao 3-D.

19.03.2011. 13:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh