« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Walcott ispred Beckhama i Owena

Pranjić protiv Walcotta
Pranjić protiv Walcotta (Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

David Beckham

,

engleska nogometna reprezentacija

,

Theo Walcott

,

Michael Owen

Najveća zvijezda engleske nogometne reprezentacije David Beckham po svemu sudeći seli na klupu "Gordog Albiona". Engleski izbornik Fabio Capello oduševljen je igrama krilnog igrača Arsenala Thea Walcotta i u idućim susretima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dobit će prednost u odnosu na Beckhama i Michaela Owena.

"Kada se pojavi tako dobar igrač on mora igrati bez obzira koliko ima godina. Walcott ima kvalitetu i veliko samopouzdanje. Uostalom Diego Maradona je igrao sa 16 godina zato što je bio spreman, a spreman je i Theo," kazao je Capello.

Talijanski stručnjak je na taj način najavio kako bi Beckhama mogao preseliti na klupu, a što se tiče Owena pitanje je hoće li ga Capello uopće uvrstiti u reprezentaciju.

"Owen u zadnje vrijeme pokazuje da je u formi, ali da bi se igralo za reprezentaciju nije dovoljno zabiti neki gol. Ne možete stajati 89 minuta i onda postići pogodak i na osnovu toga ući u reprezentaciju," poručio je talijanski stručnjak. Reprezentacija Engleske 11. listopada u Londonu igra protiv Kazahstana, a četiri dana kasnije u Minsku protiv Bjelorusije. (hina/metro-portal)

06.10.2008. 10:19:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh