Metro-portal.hr

objavljeno 06.10.2008. 10:19:46

Walcott ispred Beckhama i Owena

Pranjić protiv Walcotta
Pranjić protiv Walcotta (Getty Images)

Najveća zvijezda engleske nogometne reprezentacije David Beckham po svemu sudeći seli na klupu "Gordog Albiona". Engleski izbornik Fabio Capello oduševljen je igrama krilnog igrača Arsenala Thea Walcotta i u idućim susretima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dobit će prednost u odnosu na Beckhama i Michaela Owena.

"Kada se pojavi tako dobar igrač on mora igrati bez obzira koliko ima godina. Walcott ima kvalitetu i veliko samopouzdanje. Uostalom Diego Maradona je igrao sa 16 godina zato što je bio spreman, a spreman je i Theo," kazao je Capello.

Talijanski stručnjak je na taj način najavio kako bi Beckhama mogao preseliti na klupu, a što se tiče Owena pitanje je hoće li ga Capello uopće uvrstiti u reprezentaciju.

"Owen u zadnje vrijeme pokazuje da je u formi, ali da bi se igralo za reprezentaciju nije dovoljno zabiti neki gol. Ne možete stajati 89 minuta i onda postići pogodak i na osnovu toga ući u reprezentaciju," poručio je talijanski stručnjak. Reprezentacija Engleske 11. listopada u Londonu igra protiv Kazahstana, a četiri dana kasnije u Minsku protiv Bjelorusije. (hina/metro-portal)

06.10.2008. 10:19:46
http://metro-portal.hr/walcott-ispred-beckhama-i-owena/12254/