« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PROGNOZA ZA VIKEND

Vrijeme za vikend i dalje nestabilno

Cijeli vikend treba povremeno pogledavati u nebo kako vas ne bi iznenadio neki od najavljenih pljuskova

Neka vam kišobran bude pri ruci
Neka vam kišobran bude pri ruci (Arhiva)
Više o

prognoza vremena

,

vrijeme za vikend

Prognoza vremena za vikend ponovno je prilično šarena, jer u subotu možemo očekivati djelomice, a na većem dijelu Jadrana i pretežno sunčano. Sredinom dana i poslijepodne u kopnenim krajevima i na sjevernome dijelu Jadrana očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina, najčešće u gorju, središnjim i sjeverozapadnim krajevima.

Vjetar većinom slab, u sjevernim i istočnim krajevima prijepodne i umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak, a na Jadranu poslijepodne mjestimice umjeren jugozapadnjak, zatim jugo. Najviša temperatura između 21 i 26, na Jadranu od 25 do 28°C. 

Nedjelja ponovno donosi promjenjivo i nestabilno vrijeme. Mjestimice obilnije kiše i pljuskova uz grmljavinu bit će u noći i prijepodne na Jadranu i u području uz njega, a sredinom dana i poslijepodne se posvuda očekuju kratkotrajni lokalni pljuskovi i grmljavina. Sunčanih razdoblja očekuje se prijepodne više u Slavoniji i sjeverozapadnom području, a poslijepodne na Jadranu.

Vjetar većinom slab, a na Jadranu u noći i prijepodne umjereno do jako jugo. Jutarnja temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 17 do 22, a najviša dnevna uglavnom između 21 i 26°C.

Nestabilno će se vrijeme nastaviti i početkom tjedna, pa ćemo na pravo ljeto pričekati do sredine tjedna. 

12.07.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh