« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROGNOZA

Stiže još jedna cikona s obiljem kiše

U čitavoj Hrvatskoj danas će biti mjestimice obilnije kiše i pljuskova uz grmljavinu najprije na Jadranu i na području uz njega, a onda sredinom dana i poslijepodne posvuda

I dalje kišno vrijeme
I dalje kišno vrijeme (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

prognoza

,

prognoza vremena

,

ciklona

Nedjelja donosi i dalje promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, a mjestimična kiša i pljuskovi s grmljavinom bit će češći u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak koje će prema kraju dana okretati na sjeverozapadnjak i buru. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 12 do 17, a na Jadranu između 17 i 22 °C. Najviša dnevna uglavnom od 21 do 27 stupnjeva.

Ponedjeljak neće biti ništa bolji, jer se očekuje i dalje promjenljivo oblačno i nestabilno, a mjestimična kiša i pljuskovi s grmljavinom bit će češći u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak koje će prema kraju dana okretati na sjeverozapadnjak i buru. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 12 do 17, a na Jadranu između 17 i 22 °C. Najviša dnevna uglavnom od 21 do 27 stupnjeva. 

13.07.2014. 13:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh