« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
ODGOVORITE :)

Volite li sami sebe dovoljno?

Morate se brinuti o sebi kao što se brinete i o drugim osobama do kojih vam je stalo...

Koliko volite sami sebe?
Koliko volite sami sebe? (Pexels)
Više o

ljubav

,

savjeti

,

ljubav prema sebi

Jeste li ikada razmišljali o odnosu koji imate sami sa sobom? Upravo taj odnos je jedini odnos koji ćete imati cijeli svoj život bez obzira na promjene. Odnos sa samim sobom može biti pozitivan i negativan, a zahtijeva konstantnu pažnju i komunikaciju.

Ako se želite osjećati dobro u svojoj koži trebali bi imati dobar seksualni život u kojem ćete se vi osjećati ispunjeno. Nikako nemojte ići kontra svoje volje i raditi nešto što vas ne zadovoljava i što vam daje negativne osjećaje. Slušajte sami sebe i samo tako ćete biti ispunjeni.

Morate se brinuti o sebi kao što se brinete i o drugim osobama do kojih vam je stalo. Znate kako nekoga možete razmaziti i kako nekome udovoljiti, a sada je vrijeme da to primijenite i na samom sebi. Osnova dobrog odnosa je briga o sebi i zato je važno da barem jednom na tjedan razmazite sami sebe i priuštite si ono što vam je potrebno kako bi se opustili i napunili baterije.

Ako se želite osjećati dobro u svojoj koži i biti ispunjeni nemojte ogovarati! Ogovaranje je za osobe koje su iskompleksirane i koje nisu zadovoljne u svojoj koži! Ako ste sa sobom u dobrim odnosima htjet ćete za druge samo najbolje. Najbolje pravilo je da se ponašate prema drugima onako kako bi htjeli da se i drugi ponašaju prema vama.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
21.10.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh