« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
PETE TOWNSHEND

Volio bih da se nisam pridružio grupi The Who

Gitarist Pete Townshend izjavio je kako bi volio da se nikada nije pridružio legendarnoj grupi "The Who" te da bi, unatoč bogatoj ostavštini benda, bio čak i bolji kao solo izvođač

Fotografija vijesti
Više o

The Who

,

pete townshend

"Što bih učinio drugačije? Nikad se ne bih pridružio bendu. Iako sam prilično dobar 'grupni igrač' i dobro podnosim život na cesti, loš sam u kreativnoj suradnji", rekao je Townshend za "The Who: The Ultimate Music Guide", specijalno izdanje britanskog glazbenog časopisa "Uncut".

Ustvrdio je kako bi bio puno učinkovitiji kao solo izvođač i producent na način kako je, primjerice, radio Brian Eno, te kako bi bio manje oštećena zdravlja.

"Moje uši, desno rame i zglob bili bi u znatno boljem stanju. U svim ostalim pogledima sam u izninmo dobroj formi", rekao je Townshend koji je 1964. zajedno s Rogerom Daltreyjem, Johnom Entwistleom i Keithom Moonom osnovao jednu od najboljih britanskih grupa 20. stoljeća - The Who.

Poznat po izuzetno energičnim nastupima, bend je imao mnoštvo hitova poput "I Can't Explain", "My Generation", "A Quick One", "Happy Jack", "I Can See for Miles".

24.03.2011. 13:54:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh